Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Strandlystgårdsvej 106, Yderby Lyng, 4583 Sjællands Odde

Sommerhuset Fugl Føniks og de hjemløse asparges...

Andet Andet Plantegning

Specifikationer

Fritidshus
  • Pris:2.650.000 DKK
  • Ejerudgift:1.568 DKK
  • Boligareal:54 m2
  • Grundareal:1.500 m2
  • Værelser:3
  • Bygget/ombygget:1965/1966

Sommerhuset Fugl Føniks og de hjemløse asparges...

Når 2 lidenskabelige designere som ejerne af sommerhuset på Strandlystgårdsvej går i gang med at til-bunds-renovere et afsjælet gasbetonhus fra 1965, ja, så er det med ild i øjnene og en hårdhalset tro på, at intet i verden er vigtigere. Absolut intet. Tak for det, siger vi bare, for man skal have ild i øjnene, hvis man skal besjæle et gasbetonhus og genopstå som et sommerhus Fugl Føniks. I dag står det som et helårsisoleret sommerhus, hvis mage ikke findes, og det gælder både BÅDEHUS og HOVEDHUS, som de 2 bygninger kaldes med eftertryk på versaler. Fortid og nutid kan ikke genkende hinanden. Og dog. Porten i det gamle bådehus er med i det nye BÅDEHUS. Det er et sommerhus, som balancerer elegant mellem ydmyghed og kvalitet.

HOVEDHUS og BÅDEHUS, 2 huse, én tanke, ét sommerhus på én træterrasseplatform. HOVEDHUS på 54 m2, BÅDEHUS på 46 m2. Bo her som én familie, eller som 2 generationer, der godt nok bor sammen, men alligevel lidt for sig. Her er soveværelser, sauna, hems og højt til loftet i BÅDEHUSET, 5 meter til kip, masser af plads, for rum handler også om m3. Soveværelse, køkken, spise- og opholdsstue og badeværelse i HOVEDHUSET. Grunden er på 1.500 m2 med masser af brombær. Kvarteret er en tidligere aspargesmark, og de kigger op overalt i kvarteret, de lange og hjemløse asparges. Huset ligger som den 3. grund fra stranden. Man kan høre vandet, og når havet viser tænder, er der salt og vand i luften. Bådebro? Ja, foråret 2023, har grundejerforeningen bestemt.

Med 5 minutter til Odden Færgehavn er sommerhuset lige så interessant for Jyderne som Sjællændere. Det tager 1 time og 15 minutter at sejle fra Århus til Odden, som halvøen sætter pris på at blive kaldt. Lyset er noget helt særligt her på Odden, hvor vandet fra Samsø Bælt møder Kattegat. Solnedgangene skal man selv have lov at sætte ord på, men mageløse, det er de. Her er ørne i luften og dådyrøjne i skoven. Odden er en del af det UNESCO-bevarede område i Odsherred. Det er heller ikke helt tilfældigt, at de bedste restauranter i København køber deres grøntsager i Odsherred.

Bestil salgsmateriale

Strandlystgårdsvej 106, Yderby Lyng, 4583 Sjællands Odde

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Mathias Norman Knudsen
Kontaktperson

Mathias Norman Knudsen
Partner Holbæk og Odsherred
Ejendomsmægler MDE
mathias@eltoftnielsen.dk 25 74 22 02

Julie Valentin Brahl
Sagsbehandler

Julie Valentin Brahl
Trainee
julie@eltoftnielsen.dk 70 20 21 05

Udforsk andre
Fritidshuse til Salg