Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Strandgade 87C, 2. TH., 1401 København K

Udsigten til Københavns hjerte

Andet

Specifikationer

Lejlighed
  • Boligareal:139 m2
  • Værelser:3
  • Sagsnr.:IEN6374
  • Energimærke:
    A2015

Udsigten til Københavns hjerte

Ingen bopælspligt, 2 parkeringspladser, elevator og altan. Her er boligen til den kvalitets- og stilbevidste køber, som ønsker eksklusive rammer hele vejen rundt. Lejligheden på 139 m2 ligger i et prisbelønnet byggeri fra 2014 på Krøyers Plads. Og ikke bare får man en bolig, som er indrettet i allerhøjeste kvalitet, man får også en formidabel udsigt over havnen med Marmorkirken og Skuespilhuset i baggrunden. Det er en udsigt, man ikke bliver træt af, og hvem vil ikke gerne sidde på sin altan i eftermiddags- eller aftensol med dette som kulisse.

Det store køkkenalrum er i åben forbindelse med stuen. Køkkenet er præget af elegance og højeste kvalitet; det er holdt i hvidt indrammet af køleskabsfront og overskabe i sort ibenholt. En lækker detalje er den motoriserede lukkemekanisme på skabe og skuffer. Køleskab, fryser og kogeplade er fra Gaggenau, og der er Quooker-armatur. Bordpladen er i blankpoleret Silestone. På badeværelset og gæstetoilettet er der smukke spanske sandstensfliser fra gulv til loft. Også her er indretningen fra Unoform, og armaturerne er fra Vola. På gæstetoilettet finder man vaskemaskine og tørretumbler. De to værelser har begge fransk altan og både her og i gangen er der indbyggede Unoform-skabe i fuld loftshøjde. Overalt er der brede Douglas-plankegulve fra Dinesen. Der er gulvvarme i hele lejligheden, og en central udluftning sørger for et godt indeklima. Til lejligheden hører et opbevaringsrum og to parkeringspladser i ejendommens parkeringskælder. I ejendommen er der en kajakforening og et bådelav, og som beboer har man mulighed for at købe brugsret til en bådplads.

Udover selve boligen er beliggenheden usædvanligt attraktiv, idet man har alt inden for ti minutter på gåben. Christianshavns kanaler har deres helt egen charme, og derudover skal man blot over Inderhavnsbroen for at være i centrum af København. Følger man havnen, møder man et indbydende og afvekslende havnemiljø hele vejen til Islands Brygge. En kort cykeltur bringer en til brokvarterne eller til Refshaleøen. Offentlig transport har man under en kilometer væk på Christianshavns Torv eller Kongens Nytorv.

Udforsk andre
Lejligheder til Salg