Strandgade 87A, 4. tv., 1401 København K

Et rigtig godt tilbud, altså et af dem, man råber i medvinden...

Andet Andet Andet

Specifikationer

Lejlighed
  • Boligareal:254 m2
  • Værelser:5
  • Byggeår:2014
  • Energimærke:
    A2015

Et rigtig godt tilbud, altså et af dem, man råber i medvinden...

Uforskammet højt til loftet, uforskammet udsigt, uforskammet beliggenhed, uforskammet er det hele, også prisen på denne uforskammede lækre lejlighed, som for nogle måneder siden blev solgt for væsentlig mere, end de udenlandske ejere af personlige årsager sælger den for nu. Ja, et rigtig godt tilbud, altså et af dem, man råber i medvinden. Vi er i Strandgade, hvor byggeriet på Krøyers Plads i 2015 blev udnævnt som verdens bedste boligbyggeri af MIPIM Awards, byggebranchens internationale svar på filmens Oscar. Strandgade er havn, Krøyers Plads, det er Kyssebroen til København derovre på Sjælland, det er Skuespilhuset og Operaen. Her er udsigt til det gamle træskib i havnen, til det smukke pakhus, til skibene i kanalen og til al balladen i Nyhavn. Uforskammet privilegeret er det at bo her.

Og det gælder i særdeleshed lejligheden i gavlen Strandgade 87A på 4. sal. Med 254 uforskammet lækre m2 er det én af de største i kvarteret. Her er det lange kig til havnen, kanalen, til Vor Frelser Kirke med Laurids de Thurahs mod-uret-drejet-spiralspir. Så det er en lejlighed med Vor Herre og masser af lys. Kældergarage, selvfølgelig, med plads til 2 biler og elevator direkte til lejligheden. Køkken og badeværelser i en kvalitet til guldmedaljer. Fyrværkeri på himlen, tak Tivoli. Kajakklub i ejendommen. Alt er bygget i 2015, alt falder værdigt og bedægtigt ind på den særlige grund, som Krøyers Plads med havneløb er i Københavns Havn. Ikke helt tilfældigt fik arkitekterne prisen for verdens bedste boligbyggeri af byggebranchens festival i Cannes. Det er en lejlighed med omsorg for æstetik og lækkerier. Svanemærket er bygningen, den første i Danmark.

Alt på Christianshavn er gåminutter væk, det samme er turen til Indre By i København. Christianshavn er hyggelige caféer, gode restauranter, lækre butikker og en fantastisk opera. Vandet er så rent i kanalerne, at mange begynder dagen med en dukkert. Øen er anlagt som befæstningsø af Christian den 4. i begyndelsen af 1600-tallet og fik så stærk en kultur, at den i slutningen af 1630erne blev en selvstændig købstad med privilegier, byvåben og segl. Christianshavnernes markante tilhørsforhold til den lille ø er her stadig.

Udforsk andre
Lejligheder til Salg

Strandgade 87D, 1. tv., København K

Lejlighed

Strandgade 87D, 1. tv., København K

Pris

19.000.000 DKK

Ejerudgift

7.272 DKK

Boligareal

140 m2

Værelser

3

Stockholmsgade 57, st., København Ø

Lejlighed

Stockholmsgade 57, st., København Ø

Pris

26.000.000 DKK

Ejerudgift

13.853 DKK

Boligareal

320 m2

Værelser

9

Tuborg Havnepark 24, 3. th., Hellerup

Lejlighed

Tuborg Havnepark 24, 3. th., Hellerup

Pris

27.000.000 DKK

Ejerudgift

25.699 DKK

Boligareal

194 m2

Værelser

4