Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Strandgade 83, 2. 1., 1401 København K

Privat parkering, bådplads, uden bopælspligt. Nemmerlig

Andet

Specifikationer

Lejlighed
  • Boligareal:234 m2
  • Værelser:3
  • Byggeår:2015
  • Energimærke:
    A2015

Privat parkering, bådplads, uden bopælspligt. Nemmerlig

En tur over Knippels Bro og så til venstre. Her ligger Strandgade, som vel nok har en af de mest charmerende beliggenheder i København. Er adressen Strandgade i en ejendom, hvor havnen på Krøyers Plads, Kyssebroen, Skuespilhuset og Operaen åbenbarer sig i den anden ende af lejligheden, ja, så er det ikke praleri at sige, at det er den bedste beliggenhed. Her er udsigt til det gamle træskib i havnen, til pakhuset, til skibene i kanalen og til al balladen i Nyhavn.

Det prisbelønnede og Svanemærkede byggeri på Krøyers Plads stod færdigt i 2015. Fra den private parkering i kælderen er der elevator direkte op til lejligheden på 2. sal. Med 234 m2 er det en stor lejlighed, pivlækker er den med Boffi køkken, bådplads i havnen og uden bopælspligt. Nemmerlig. Læg til i havnen efter en tur til de fjerne lande, bo her et par uger og tag afsted igen. Eller som du vil. Her behøver du ikke at have fast adresse.

Byggeriet på Krøyers Plads blev i 2015 udnævnt som verdens bedste boligbyggeri. Bilen i den private parkeringskælder får ikke travlt, for alt på Christianshavn er gåminutter væk, det samme er turen til Indre By i København. Men der er også tænkt på de travle cyklister, cykelbroer forbinder kanalsystemet, også til København. Her er trygt og rart som i en gammel slåbrok, man slår om sig, når man skal havde det godt. Hele kvarteret er et hverdagsminde om, hvad Christianshavn og København er gjort af: Søfart ud i verden, søfart hjem igen, hjem med varer til pakhusene, som ligger her endnu. Christianshavn er en historisk tidslomme, som fjerner vores blik fra egen navle og sender det ud i verden. I dag er Christianshavn hyggelige caféer, gode restauranter og lækre butikker. Vandet er så rent i kanalerne, at mange begynder dagen med en dukkert.

Udforsk andre
Lejligheder til Salg