Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Strandgade 79, st. 3., 1401 København K

Kys løs hele vejen til Nyhavn

Plantegning

Specifikationer

Lejlighed
  • Pris:9.950.000 DKK
  • Ejerudgift:6.227 DKK
  • Boligareal:132 m2
  • Værelser:3
  • Byggeår:2017
  • Energimærke:
    A2015

Kys løs hele vejen til Nyhavn


Stuelejlighed, jeps, men glem alt om det, for den ligger ikke, som stuelejligheder ligger flest. Her er udgang til egen terrasse og højt til loftet, 3,10 meter. Og så i Strandgade. Med 400 års historie er gaden den første gade til venstre efter Knippels Bro. Hele kvarteret er et historisk visitkort, et minde om hvad Christianshavn og København er gjort af: Skibe ud i den store verden, skibe hjem igen, hjem med varer til pakhusene, som ligger her endnu. Christianshavn er en historisk tidslomme, som på alle måder har gjort København til den by, den er i dag. Ja, nyt og gammelt, stort og småt, vand, havn, kanaler, broer og små øer. Det er Christianshavn.

Lejligheden Strandgade 79 st. 3 ved Krøyers Plads er på 132 m2 og vender som en af de få mod Solen. Altså masser lys hele dagen. Ejendommen er bygget i 2015, og det var ikke nemt for arkitekterne at udvikle byggeriet på den særlige grund i havneløbet. Men det endte med at blive Danmarks første svanemærkede byggeri og udløste flere priser, blandt andet prisen for verdens bedste boligbyggeri af byggebranchens festival i Cannes. Krøyers Plads har en særlig placering i hjertet af Københavns Havn. Den er formet med 4 femetagers boligblokke, som forlænger æstetikken i de historiske pakhuse ved havnefronten. Lejligheden er pivlækker. Privat bådelaug med kajakker til fri sejllads. Alt er lige til at flytte ind i. Elbilen i den private parkeringskælder får ikke travlt, for alt på Christianshavn er gåminutter væk. Men der er også tænkt på gåben og cyklister, tag Kyssebroen og køs løs hele vejen til Nyhavn.

Christianshavn er hyggelige caféer, gode restauranter, lækre butikker og en fantastisk opera. Vandet er så rent i kanalerne, at mange begynder dagen med en dukkert. Øen er anlagt som befæstningsø af Christian den 4. i begyndelsen af 1600-tallet og fik så stærk en kultur, at den i slutningen af 1630erne blev en selvstændig købstad med privilegier, byvåben og segl. Turen over vandet til byen er ikke kedelig.


Bestil salgsmateriale

Strandgade 79, st. 3., 1401 København K

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Joachim Kiilerich Selnæs
Kontaktperson

Joachim Kiilerich Selnæs
Partner/filialchef København & Frederiksberg, Ejendomsmægler MDE
joachim@eltoftnielsen.dk 40 96 04 08

Cornelia Linnet
Sagsbehandler

Cornelia Linnet
Trainee
Finansøkonom, SoMe ansvarlig
cornelia@eltoftnielsen.dk 70 70 12 43

Udforsk andre
Lejligheder til Salg