Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Strandgårdsvej 24, Hønsinge L, 4560 Vig

Ingen røde faner her, bare et rødt træhus i 1. række...

Plantegning Plantegning Plantegning

Specifikationer

Fritidshus
  • Pris:3.995.000 DKK
  • Ejerudgift:2.204 DKK
  • Boligareal:44 m2
  • Grundareal:1.534 m2
  • Værelser:3
  • Byggeår:1917

Ingen røde faner her, bare et rødt træhus i 1. række...

Mens bolsjevikkerne havde travlt med den Russiske revolution i 1917, gik et par håndværkere rundt på den sidste matrikel på Strandgårdsvej i Hønsinge Lyng med havudsigt og byggede et sommerhus. Stille og roligt, ingen røde faner her, bare et rødt træhus. Søglimt, stod der øverst på facaden, og huset med skilt står her såmænd endnu. Søen, sagde man den gang om vandet i havet, og det giver absolut mening. Det røde træhus ligger i 1. række lige ud til Sejerø Bugt. Ja, det er her, de bedste og mest børnevenlige strande på Sjælland ligger. Vi er i Hønsinge Lyng mellem Vig Lyng og Ellinge Lyng, en charmerende, lille kyststrækning midt i bugten i et af de mest naturskønne og populære sommerhusområder i Odsherred.

Nuværende ejer har haft sommerhuset i over 30 år. Mange år, men tempus fugit, tiden flygter, som de gamle romere sagde, og det gør den her. Og man kan sidde i timevis på terrassen eller kigge ud af vinduet uden at opdage det. Der er meget at kigge på. Der er en uhindret udsigt til solnedgangene over Sejerø Bugt det meste af året. Ordrup Næs ligger til venstre og Sjællands Odde til højre. Naturen er stor, og her er sort sol, som når stærene er mange nok på himlen og derfor dækker for Solen i august og september. Det er et velholdt og meget hyggeligt sommerhus på 44 m4 med en udestue på 13 m2. Grunden er en naturgrund på 1.534 m2.

Der er 20 minutter til Rørvig og små 50 minutter til København. Hønsinge Lyng er en del af det UNESCO-bevarede områder i Odsherred. Her er mange gårdbutikker og boder, hvor børn kan plukke jordbær og grave gulerødder og kartofler op af jorden. Mange af de bedste restauranter i København kommer her for at fylde køleskabet op med det bedste, Odsherred kan byde på.


Bestil salgsmateriale

Strandgårdsvej 24, Hønsinge L, 4560 Vig

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Jesper Bregnegaard Andersen
Kontaktperson

Jesper Bregnegaard Andersen
Filialchef Odsherred
Ejendomsmægler MDE, Cand.Merc.EMF
jesper@eltoftnielsen.dk 41 10 09 93

Laura Holm
Sagsbehandler

Laura Holm
Trainee
laura@eltoftnielsen.dk 70 20 21 05

Udforsk andre
Fritidshuse til Salg