Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Strandboulevarden 98, 4. th., 2100 København Ø

Da dovenskabet i byggeriet fik en velfortjent lussing...

Andet

Specifikationer

Lejlighed
  • Boligareal:128 m2
  • Værelser:4
  • Byggeår:1903
  • Energimærke:
    D

Da dovenskabet i byggeriet fik en velfortjent lussing...

Jamen altså, de lejligheder der på Strandboulevarden, de står, som poserer de på arkitekturens catwalk med alle deres håndværksmæssige talenter som den smukkeste stuk, de fineste rosetter, høje gulvpaneler, vægpaneler, tunge fyldningsdøre og træudskæringer. Læg dertil et nyt publikum, en ny generation af ejere, som med kærlighed til æstetik og forskønnelse kaster sig ud i et renoveringsprojekt, fordi respekten for det klassiske håndværk skal tilbage, som da Skønvirketiden i slutningen af 1800-tallet gav dovenskabet i byggeriet en velfortjent lussing eller 2.

Sådan en lejlighed ligger der oppe på 4. sal på hjørnet af Strandboulevarden og Århusgade. Hjørneejendom, hjørnelejlighed, stor udsigt, sådan er det. Ejendommen er fra 1903, og lejligheden er på 128 m2. Hver eneste af dem har været skilt ad og sat sammen til en ny lejlighed. Uforskammet lækker er den med massivt egetræsparketgulv overalt, Handcrafted Interior skabe, køkken, garderobe, entré og badeværelse. Alle materialer er valgt på øverste hylde, og ja, sæt nøglen i døren, flyt ind og hæng tøjet på plads. Her er der ingen særlig vedligeholdelse eller grund til at skrue på noget de næste mange, mange år.

Strandboulevarden er en godtepose af smukke bygninger. Som alle boulevarder er Strandboulevarden karakteristisk med ensrettede veje, cykelstier og fortove på begge sider af den grønne midterrabat. Strandboulevarden er bygget i slutningen af 1800-tallet og begyndelsen af 1900-tallet. Strandboulevarden, så bliver man også nødt til at sige Nordhavn, som ligger parallelt med boulevarden. Nordhavn er Københavns SOHO, et vildt og spændende maritimt kanalmiljø. Områdets gamle industri er tænkt ind i den nye arkitektur. Nyt møder gammelt, havn møder by.Havnebad, butikker, caféer og shopping blander sig med boliger og gør området til en selvstændig bydel med eget liv og et særligt præg. Helt ned til kajkanten.

Udforsk andre
Lejligheder til Salg

Ryvangs Allé 22A, 1., København Ø

Lejlighed

Ryvangs Allé 22A, 1., København Ø

Pris

11.500.000 DKK

Ejerudgift

12.280 DKK

Boligareal

179 m2

Værelser

5

Rosenvængets Hovedvej 50, st. mf., København Ø

Lejlighed

Rosenvængets Hovedvej 50, st. mf., København Ø

Pris

11.900.000 DKK

Ejerudgift

5.588 DKK

Boligareal

123 m2

Værelser

3

Classensgade 17, 4. tv., København Ø

Lejlighed

Classensgade 17, 4. tv., København Ø

Pris

15.495.000 DKK

Ejerudgift

10.063 DKK

Boligareal

206 m2

Værelser

5