Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Strandboulevarden 29, 2., 2100 København Ø

Sikken en boulevardlejlighed, siger vi bare...

Andet

Specifikationer

Lejlighed
  • Pris:11.995.000 DKK
  • Ejerudgift:5.757 DKK
  • Boligareal:187 m2
  • Værelser:6
  • Bygget/ombygget:1905/1972
  • Energimærke:
    D

Sikken en boulevardlejlighed, siger vi bare...

Nå ja, lige nu er der vejarbejde mod skybrud på boulevarden, men bare vent, det er der ikke lige om lidt, og så er boulevarden tilbage til det, den er: smukke, smukke Strandboulevarden. Boulevarder er der kun 5 af i København og omegn. Karakteristiske er de med ensrettede veje, cykelstier og fortove på begge sider af den grønne midterrabat. Strandboulevarden på Østerbro er bygget i slutningen af 1800-tallet og begyndelsen af 1900-tallet. Den mest kendte boulevard udenfor København er selvfølgelig Champs-Élysées i Paris. Boulevarder ved, at de giver byer karakter. Nemmerlig.

Som mange af ejendommene på Strandboulevarden er ejendommen i nummer 29 bygget i 1905 som en skideballe mod dovenskabet i byggeriet. Lejligheden på 2. sal er på 187 m2, og sikken boulevardlejlighed, siger vi bare. Her er højt til loftet, den fineste stuk, høje paneler, tunge fyldningsdøre og radiatorskjulere. Tak for det. Og så er her en pejs i køkkenalrummet, pivhyggelig at tænde op i, når der er gæster på besøg. Frokost på stor, vestvendt og ugeneret altan med sol og lys og dyb udsigt ned gennem gården. Jeps, bare en lækker lejlighed, og den er lige til at flytte ind i.

Strandboulevarden, så bliver man også nødt til at sige Nordhavn, Københavns SOHO, som ligger parallelt med boulevarden. Udviklingen i Nordhavn udvider København med et spændende, maritimt kanalmiljø. Områdets gamle industri er tænkt ind i den nye arkitektur. Nyt møder gammelt, havn møder by.Havnebad, butikker, caféer og shopping blander sig med boliger og gør området til en selvstændig bydel med eget liv og et særligt præg. Helt ned til kajkanten. Kastellet ligger lige om hjørnet, det samme gør Langelinje og Øster Anlæg med museerne, Søerne, caféerne, restauranterne og de lækre butikker på Østerbro.

Bestil salgsmateriale

Strandboulevarden 29, 2., 2100 København Ø

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Nana Manniche Lillelund
Kontaktperson

Nana Manniche Lillelund
Ejendomsmægler MDE
lillelund@eltoftnielsen.dk 41 34 86 12

Cornelia Linnet
Sagsbehandler

Cornelia Linnet
Trainee
Finansøkonom, SoMe ansvarlig
cornelia@eltoftnielsen.dk 70 70 12 43

Udforsk andre
Lejligheder til Salg