Strandbakkevej 16, Udsholt, 3250 Gilleleje

Tænkere og kreative mennesker får altid dispensation. Heldigvis...

Andet Andet Andet

Specifikationer

Fritidshus
  • Boligareal:190 m2
  • Grundareal:3.718 m2
  • Værelser:6
  • Byggeår:2022

Tænkere og kreative mennesker får altid dispensation. Heldigvis...

Udsholt Strand er nok en af de mest eftertragtede adresser i Gilleleje. Bare ét gåminut fra strand og vandkant står et nyt, arkitekttegnet sommerhus på den lukkede Strandbakkevej. Wow, siger vi bare, et sommerhus med andel i strandgrund. Dem er der ikke mange af på dusinet, som man sagde den gang, man målte og vejede alt i snes og dusin. Uforskammet lækkert er det i alle detaljer. Her er løsninger, man ikke selv turde vælge. Det mørke trælisteloft for at starte et sted, et høvdingens langhus med 5 meter til loftet. Ikke at følge reglerne, puha, det er stort set altid forbundet med en løftet pegefinger eller en udskammende bemærkning. Men tænkere og kreative mennesker får altid dispensation. Heldigvis. Ellers ville tiden jo bare dryppe afsted.

Som en konisk, vertikal søjle står husets skorsten som et monument på den 3.718 m2 store grund. Vi er midt i naturen med dådyrøjne i græsset, fugle i luften og en terrasse, der omfavner hele huset. Med kig til vandet? Ja. Godmorgensol herude til dagen, der begynder, og godaftensol og tak for i dag, når Solen går ned. Privat strandtrappe til vandet i Kattegat, som altid er klart, altid rent, altid i bevægelse. Her er 165 m2 sommerhusbolig, flere hemse med sovepladser og et nyrenoveret anneks på 25 m2 med både te-køkken og badeværelse. Altså sovepladser til 14-16, som vælger at blive her til næste dag. Gennemgående, massive Douglas plankegulve, pejs, loft til kip, masser af lys. Ideelt til familien med børn og venner på besøg. Luft til vand varmepumpe, god økonomi. Alt er nyt og lige til at flytte ind i.

Indkøb er tæt på, vælg Gilleleje eller Rågeleje. Gilleleje har sommerhusbyens stemning, både i byen og på havnen. Det er byen med den nordligste solnedgang på Sjælland og kun 3 kvarter fra København. Byen emmer af kultur og oplevelser gennem sommeren og byudviklingen Kulturhavn Gilleleje har tilføjet både kultur, biograf, bibliotek og gastronomi til den autentiske stemning i byen. Havnen hjemsøges af de fleste heroppe, de kommer her for at gå tur på molen, spise is, købe fisk, kigge på fiskekutterne og sejlere, der lægger til og fra.


Udforsk andre
Fritidshuse til Salg

Klitvej 6, Gilleleje

Fritidshus

Klitvej 6, Gilleleje

Pris

13.500.000 DKK

Boligareal

170 m2

Grundareal

605 m2

Værelser

5

Rylevej 8, Smidstrup, Gilleleje

Fritidshus

Rylevej 8, Smidstrup, Gilleleje

Pris

15.000.000 DKK

Boligareal

195 m2

Grundareal

1.598 m2

Værelser

6

Snørengen 19, Gilleleje

Fritidshus

Snørengen 19, Gilleleje

Pris

4.995.000 DKK

Boligareal

107 m2

Grundareal

1.069 m2

Værelser

4