Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Strandbakken 1D, Veddinge, 4540 Fårevejle

Tak istid, tusind tak ...

Andet

Specifikationer

Fritidshus
  • Boligareal:114 m2
  • Grundareal:1.518 m2
  • Værelser:4
  • Sagsnr.:IEN10668

Tak istid, tusind tak ...

Der er 235.000 sommerhuse i Danmark. Sådan i runde tal. Og nu er der ét til. De 200 af dem ligger i Veddinge Bakker, hvor de fleste ligger højt, og det betyder noget. Lyset bliver mere intenst, vandet bliver større, og horisonten bliver dybere. Sådan er den maritime natur. Et mentalt fristed, som gør Veddinge Bakker til et af de mest populære sommerhusområder på Sjælland. Tak til istiden, tak til den gletsjer, som formede det storbakkede landskab her i Odsherred.

Sommerhuset på Strandbakken 1D blev færdigt for nogle måneder siden. Det er så nyt, at haven endnu ikke er anlagt. Grunden er på 1.518 m2, og det hele ligger 45 meter over havet. Ja, en gåtur ned til stranden tager 10 minutter, turen op igen tager 15 minutter. Sådan er det at bo i bakkerne. Her er selvfølgelig udsigt fra hus og have til vandet dybt ude i Kattegat. Det er et pivlækkert sommerhus på 114 veludnyttede m2. Men plads på gulvet gør det ikke alene, for her er åbent til kip, og det giver en fornemmelse af store rum. Med 4 soveværelser og hems er her plads til familien med børn og venner. Der er 18 m2 overdækket terrasse og små 60 m2 syd- og vestvendt terrasse. Altså sol hele dagen. Varmepumpen sørger for den rigtige temperatur hele året.

Alt er lige til at flytte ind i. Bare en time fra København. Veddinge Bakker er en del af de UNESCO-bevarede områder i Odsherred med gårdbutikker og boder. Fra Strandbakken er der stort lige langt til Nykøbing Sjælland som til Rørvig. Odsherred begynder i Rørvig, den første by til højre for indsejlingen til Isefjord. Hovedstaden i Odsherred er Højby med små 1.500 indbyggere.


Udforsk andre
Fritidshuse til Salg