Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Store Strandstræde 18D, 4. tv., 1255 København K

Uden bopælspligt, elevator og tagterrasse med lys og sol på maven hele dagen...

Andet Andet

Specifikationer

Lejlighed
  • Pris:17.500.000 DKK
  • Ejerudgift: 5.142 DKK
  • Boligareal:147 m2
  • Værelser:3
  • Byggeår:1778
  • Energimærke:
    C

Uden bopælspligt, elevator og tagterrasse med lys og sol på maven hele dagen...

Er du stor, er du en gade, er du lille, er du et stræde. Store Strandstræde er det lille, hyggelige stræde mellem Nyhavn ved Kongens Nytorv og Sankt Annæ Plads. Stræder er der flere af i kvarteret, som tidligere var det måske nok mest usømmelige kvarter i København. I dag er kvarteret en begejstring, man skriver om i udenlandske blade og magasiner. De fleste af ejendommene i stræderne er fra slutningen af 1700-tallet, altså facader i klassisk arkitektur og håndværk. Vi burde bukke og neje som høflig salut til de romerske arkitekter, for det er fra deres bygninger, inspirationen kommer fra.

Ejendommen inde i baggården i Store Strandstræde 18D er bygget 1778 midt i den europæiske oplysningstid. Selvfølgelig er der masser af lys i lejligheden oppe på 4. sal, for sådan er det at bo højt. Men lad der blive mere lys, sagde Herren, tag trappen op til tagterrassen, så er her lys og sol på maven hele dagen. Herinde i baggården er der lige så stille som når en mus går på listefødder, det eneste der kan høres, er fyrværkeriet i Tivoli. God cykelkælder, og så er baggården chausséstensbelagt med sol det meste af dagen.

Fra Store Strandstræde er alt i København lige om hjørnet, alt er en gåtur, også hjem efter en tur i byen. Med flirtende projektbyggerier langs havnekanaler i og på kanten af København, er det godt at vide, at alt er godt i det gamle. Som i lejligheden i baggården, der har en af de mest charmerende beliggenheder i Indre By. Vandet i kanalen er her, det samme er restauranterne, caféerne, dannelseskulturen med museerne, skuespillet og balletten. Sankt Annæ Plads var tidligere en kanal parallel med Nyhavn med det livløse navn Sankt Annæ Grav. Kanalen fortsatte ad Bredgade og videre til Esplanaden, hvor den endte i Toldbodgade ved havnen. I dag ender den i en badestrand ved Skuespilhuset.

Bestil salgsmateriale

Store Strandstræde 18D, 4. tv., 1255 København K

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Nanna Frederikke Juhl
Kontaktperson

Nanna Frederikke Juhl
Filialchef Hellerup
Ejendomsmægler MDE
nanna@eltoftnielsen.dk 42 91 08 81

Cornelia Linnet
Sagsbehandler

Cornelia Linnet
Trainee
Finansøkonom, SoMe ansvarlig
cornelia@eltoftnielsen.dk 70 70 12 43

Udforsk andre
Lejligheder til Salg