Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Store Strandstræde 18D, 2. th., 1255 København K

Vi kan også gøre noget andet. Heldigvis...

Andet

Specifikationer

Lejlighed
  • Boligareal:121 m2
  • Værelser:3
  • Byggeår:1778
  • Energimærke:
    C

Vi kan også gøre noget andet. Heldigvis...

Vi kan berige havnefronter med flirtende projektbyggeri i glas og stål, men vi kan heldigvis også gøre noget andet. Nemlig. Vi kan bevare facadernes klassiske håndværk, så fortiden får en nutidighed på gader og stræder, som vi slet, slet ikke kan bygge os til i dag. Sådan er ejendommenes facader i Lille Strandstræde og Store Strandstræde, det lille kvarter, som forbinder den tidligere uartige Nyhavn med den fornemme Sankt Annæ Plads, den eleganteste af alle pladser i København.

Ejendommen i Store Strandstræde 18D er bygget midt i oplysningstiden, som nok er den modigste af alle tider, fordi den turde sætte logik og videnskab over magtfuld religion og middelalderlig overtro. Lejligheden oppe på 2. sal er på 121 lækre m2, og ja, her er kig direkte ned på Lille Strandstræde og udsigt til Nyhavn og Charlottenborg på den anden side af kanalen. Vestvendt altan til en skøn baggård med sol det meste af dagen og her er elevator. Tak. Store Strandstræde er i dag ét af de mest og attraktive stræder i København, en oase i byen med alt lige om hjørnet. Alt er tæt på, også hjem efter en tur i byen. Beliggenheden i Indre By bliver ikke mere charmerende end her.

Sankt Annæ Plads var tidligere en kanal parallel med Nyhavn med det livløse navn Sankt Annæ Grav. Kanalen fortsatte ad Bredgade og videre til Esplanaden, hvor den endte i Toldbodgade ved havnen. Men under anlæggelsen af rokokobyen Frederiksstaden blev kanalen fyldt op, og en ny plads, Sankt Annæ Plads, fik sit eget rum i den voksende hovedstad. I dag ender den i en badestrand ved Kvæsthusbroen og Skuespilhuset. Nyhavn var i mange år et skummelt kvarter med sømandsværtshuse og ballade i gaden. Det var i slutningen af forrige århundrede. I dag er Nyhavn en lang rejse værd med smukke ejendomme, caféer og restauranter.


Udforsk andre
Lejligheder til Salg