Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Store Strandstræde 18D, 2. TH., 1255 København K

Store Strandstræde 18D, 2. TH.

Andet

Specifikationer

Lejlighed
  • Boligareal:121 m2
  • Værelser:3
  • Sagsnr.:IEN6038
  • Energimærke:
    C

Store Strandstræde 18D, 2. TH.

Det er nærmest umuligt at vurdere, om det er selve lejligheden eller beliggenheden, der er mest attraktiv. Hjemmet er en vidunderlig blanding mellem historisk elegance og moderne komfort, ligesom adressen på fineste vis kombinerer ro med nærheden til Indre Bys pulserende liv og rigelige faciliteter.

I 2014 har den nydelige ejendom fra 1778 gennemgået en stor renovering inklusiv taget, så lejligheden der rummer 121 m2 præsenterer sig særdeles tidssvarende. Lejligheden er lys men kølig i sommerhalvåret.
I kan se frem til massive egetræsgulve i opholdsmiljøet, synlige bjælker og fine sprossevinduer, ligesom aktive tilvalg fra nuværende ejer placerer materialerne i den eksklusive ende. Således akkompagneres køkken-alrummets hvide Multiform-elementer af en Silistone-bordplade, og ellers kan rummet bryste sig af en Siemens-kogezone og -ovn i ergonomisk højde. Det åbne rumforløb skaber en herlig, luftig atmosfære, mens prikken over i’et er altanen. I får to værelser, og det ene er placeret overfor det forrygende badeværelse. Badeværelset beriges af antracitklinker med varme under, den brede bordplade har helstøbt håndvask, og toilettet er væghængt. Der er altså tale om en kompromisløs bolig, hvilket blot understreges af den flotte lysgennemstømning, og ved aftentid kan der rulles for med gardiner fra Tapet-Café.

Boligkomplekset har elevator, og I får glæde af lave fællesudgifter. Fra altanen kan I nyde synet af den blå himmel, mens I fra dele af lejligheden kan læne jer ud og skue til Nyhavns karakteristiske bygninger. Strandstræderne er et særdeles attraktivt område nær nogle af byens bedste tilbud og smukkeste områder. I kan spadsere til Kongens Have, Kastellet og Christianshavn, eller I kan dyrke bylivet med et væld af caféer og handelssteder omkring Strøget og Kongens Nytorv. Endelig er offentlig transport meget lettilgængeligt såvel som kulturelle tilbud – eksempelvis Operaen og Det Kongelige Teater.

Udforsk andre
Lejligheder til Salg