Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Store Ryvej 11, 3300 Frederiksværk

Her får man lyst til at synge en lille sang

Andet Andet

Specifikationer

Villa
  • Pris:4.000.000 DKK
  • Ejerudgift:2.109 DKK
  • Boligareal:145 m2
  • Grundareal:2.278 m2
  • Værelser:4
  • Sagsnr.:IEN10626
  • Energimærke:
    C

Her får man lyst til at synge en lille sang

At køre ind på matriklen på Store Ryvej 11 i Frederiksværk, ja, så får man lyst til at synge en lille sang:

Er du dus med himlens fugle og skovens grønne træer Forstår du alle hjerter, der banker her og der Kan du smile til en kronhjort og fløjte til en stær Så har du fundet ud af noget, som er meget værd

En rødkælk! en guldsmed! En bly forglemmigej! Et grantræ! En vipstjært! De elsker nemlig dig!

Og man kunne blive ved, for huset på Store Ryvej er alt hvad Poul Richard synger om i den sang. Naturen er stor her på kanten af Tisvilde Hegn, og selv om skoven altid er stille, er her et mageløst lydbillede af rådyr med bukke og kid, med fugle og en havørn over trætoppene, som fisker i Kattegat og Arresø, Danmarks største sø. Præmissen for at holde bo, holde ferier og weekender her er skovens dybe ro og en enestående natur.

Under stjernerne på himlen er en anden melodi man får lyst til at synge. For på skyfrie aftener er der endnu flere stjerner oppe på mælkevejen, end der er sandkorn på jorden. Enestående er det. Huset har en historie helt tilbage fra 1870, og det lyder lidt som en røverhistorie, for alt
står nyt og lækkert og lige til at flytte ind i. Ja, det blev om- og tilbygget i 2007. Her er 145 m2 med plads nok til familien med børn og venner besøg. Grunden er på 2.278 m2.
~
Bare 40 minutter til København. Tisvilde er en cykeltur gennem Troldeskoven i Tisvilde Hegn. Andre nabobyer er Kikhavn, Liseleje og Asserbo. De større byer er Helsinge, Hillerød og Frederiksværk. Frederiksværk er opkaldt efter Frederik den 5. og har stadig kanalen, der forbinder~rresø~med Roskilde Fjord.
~

Bestil salgsmateriale

Store Ryvej 11, 3300 Frederiksværk

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Lars Lyngholm Eriksen
Kontaktperson

Lars Lyngholm Eriksen
Partner/filialchef Nordkysten
Ejendomsmægler MDE
lars@eltoftnielsen.dk 60 40 72 92

Maria Løbner Lomidze
Sagsbehandler

Maria Løbner Lomidze
Trainee
loebner@eltoftnielsen.dk 49 19 31 00

Udforsk andre
Villaer til Salg