Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Store Kongensgade 93, 1., 1264 København K

Til herskab og tjenestefolk

Andet

Specifikationer

Lejlighed
  • Boligareal:140 m2
  • Værelser:7
  • Sagsnr.:IEN8716
  • Energimærke:
    D

Til herskab og tjenestefolk

Som ejendom er man lidt privilegeret, hvis man er nabo til Nyboder og Churchill Parken. Det er den stille del af Store Kongensgade, og de fleste af ejendommene her er bygget i sidste halvdel af 1800-tallet. Herskabslejligheder er de, og de fineste af dem har ingen naboer til højre eller venstre. De har hele etagen med 2 indgange: Én til herskab og én til tjenestefolk. Au pair og familier med mange børn hedder det vist i dag. Fornemt og adskilt skulle det være, for sådan var den finere kultur i Kongens København, hvor Gothersgade i øvrigt byttede navn med Store Kongensgade. Med Marmorkirken på de anden side af gaden og den nye Metronedgang med bilfri passage til Frederiksgade bliver beliggenheden ikke meget bedre i det historiske København..

Den privilegerede ejendom er fra 1859, og lejligheden har sin egen etage med 2 indgange. Vi er på Belle Etage, som altid er den lejlighed i en ejendom, der har højest til loftet. Kun 4 lejligheder er der i ejendommen, som er en hjørneejendom til Olfert Fischers Gade. Hjørneejendomme har som bekendt den bedste udsigt. Og wow, sikken lejlighed. Alt, alt, alt er renoveret helt i bund med varme under parketgulvet uden dørpaneler fra Hakwood, den absolutte top i gulvenes paradis. Pivlækker er lejligheden med den smukkeste stuk, høje paneler og træudskæringer, vi ikke ser nybygget mere. Desværre. Mange vinduer, meget lys, forstås. 221 m2 bolig og erhverv i disse hjemmearbejdende tider. Tak.

Fra Store Kongensgade er alt i København tæt på. De bedste restauranter og trendy butikker ligger lige om hjørnet, det samme gør kulturen med gallerier, Det Kongelige Teater og Skuespilhuset. Byens grønne væresteder som Sankt Annæ Plads, Kongens Have og Kastellet er få minutter væk, og så ligger Nyhavn og Kongens Nytorv 700 meter til højre..

Udforsk andre
Lejligheder til Salg