Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Store Kongensgade 75A, st., 1264 København K

3 plan i Store Kongensgade uden bopælspligt, hvabehar?

Andet Andet Andet Andet Andet Andet

Specifikationer

Lejlighed
  • Pris:11.500.000 DKK
  • Ejerudgift:4.992 DKK
  • Boligareal:120 m2
  • Værelser:2
  • Bygget/ombygget:1850/2017
  • Energimærke:
    B

3 plan i Store Kongensgade uden bopælspligt, hvabehar?

En lejlighed på 205 etagemeter i 3 plan i Store Kongensgade, ja, her er det vist okay med et lille, forsigtigt udråbsord som hvabehar, for dem kan der ikke være mange af. Og slet, slet ikke uden bopælspligt. Med Marmorkirken og den nye Metronedgang med bilfri passage til Frederiksgade på den anden side af gaden bliver beliggenheden ikke meget bedre i dronningens København med grønne arealer, havnepromenaden og Kastellet, Kongens Have og Østre anlæg på gå- eller løbeture.

Med over 170 år på dåbsattesten har ejendommen stået her siden 1850. Men Lars Gitz Architects renoverede alt fra himmel til kælder i 2017, så både ejendom og lejlighed er stort set så nye, som de kan blive. Men det er stadig den københavnske charme, som dominerer. Alt er kultiveret med skønhedens æstetisk, og materialer og løsninger er valgt uden at ryste på hånden. Tykke, tykke vægge giver dybde i vinduerne, som sammen med lyddæmpende vinduer sikrer en ensartet temperatur sommer og vinter. Lejligheden ligger til rolig gård, så byens normale puls er afløst af ro. Den er indrettet med Poggen Pohl køkkenalrum, fransk altan i soveværelset på første sal og gode muligheder for udnyttelse af kælder til børneafdeling eller hobbyrum.

Fra Store Kongensgade kan alt i København ikke komme tættere på. De bedste restauranter og trendy butikker ligger lige om hjørnet, det samme gør kulturen med gallerier, Operaen, Det Kongelige Teater og Skuespilhuset. Byens gourmetrestauranter, hyggelige cafeer og trendy tøjbutikker ligger lige om hjørnet, og Nyhavn og Kongens Nytorv bare 400 meter til højre for porten. Det er endvidere muligt at overtage sælgers lejemål af fast opvarmet p-plads i nabokælder.

Bestil salgsmateriale

Store Kongensgade 75A, st., 1264 København K

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Joachim Kiilerich Selnæs
Kontaktperson

Joachim Kiilerich Selnæs
Partner/filialchef København & Frederiksberg, Ejendomsmægler MDE
joachim@eltoftnielsen.dk 40 96 04 08

Louise Schøtt Kristensen
Sagsbehandler

Louise Schøtt Kristensen
Ejendomsmægler MDE
Cand.merc.IMM
kristensen@eltoftnielsen.dk 27 29 30 74

Udforsk andre
Lejligheder til Salg