Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Store Kongensgade 75A, 4., 1264 København K

Lars Gitz Architects har ikke rystet på hånden

Andet

Specifikationer

Lejlighed
  • Boligareal:183 m2
  • Værelser:3
  • Bygget/ombygget:1850/2017
  • Energimærke:
    B

Lars Gitz Architects har ikke rystet på hånden

Da Holbergs Jeppe vågnede op i baronens seng, vidste han ikke, om han drømte, eller var vågen. Den følelse er til at genkende, når man åbner døren på 4. sal i Store Kongensgade 75A. Så lækker er den. Men lejligheden er virkelig, men derfor kan man godt drømme om at bo her. Med stor udsigt til Marmorkirken og den nye Metronedgang med bilfri passage til Frederiksgade, bliver udsigt og beliggenhed ikke meget bedre i det historiske København.

Ejendommen er opført i 1850, renoveret fra himmel til kælder og bygget om til nye lejligheder af Lars Gitz Architects i 2017. New York er tænkt ind i lejligheden, men det er den københavnske charme, som dominerer alle 183 m2 i 2 plan med privat tagterrasse og elevator til hele herligheden. Alt er kultiveret med skønhedens æstetisk og en begejstring for at bringe fortiden med ind i nutiden, og materialer og løsninger er valgt uden at ryste på hånden: Poggen Pohl køkken, Gaggenau, Philip Stark, gulvvarme overalt og lyddæmpende vinduer, som isolerer støjen, så den bliver nede på gaden. Der er mulighed for parkering i parkeringskælder lige uden for gården.

Fra Store Kongensgade er alt i København tæt på. De bedste restauranter og trendy butikker ligger lige om hjørnet, det samme gør kulturen med gallerier, Det Kongelige Teater og Skuespilhuset. Byens grønne væresteder som Sankt Annæ Plads, Kongens Have og Kastellet er få minutter væk, og så ligger Nyhavn og Kongens Nytorv 400 meter til venstre for hoveddøren.

Udforsk andre
Lejligheder til Salg