Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Store Kongensgade 75A, 1., 1264 København K

Tænk højere møbler ind i indretningen - uden bopælspligt

Andet

Specifikationer

Lejlighed
  • Boligareal:118 m2
  • Værelser:3
  • Sagsnr.:IEN6472
  • Energimærke:
    B

Tænk højere møbler ind i indretningen - uden bopælspligt

Nogle lejligheder er bare så lækkert renoveret, at man har lyst til at tvivle som Holbergs Jeppe, der vågner op i baronens seng. Men den eneste drøm, der åbenbarer sig, er drømmen om at bo her midt i Store Kongensgade. Den kunne også have heddet Gothersgade, hvis ikke de 2 gader havde byttet navn i 1600-tallet. Med stor udsigt til Marmorkirken og den nye Metronedgang med bilfri passage til Frederiksgade, bliver udsigt og beliggenhed ikke meget bedre i det historiske København.

Ejendommen er opført i 1850, renoveret fra himmel til kælder og bygget om til nye lejligheder af Lars Gitz Architects i 2017. New York er tænkt ind i lejligheden, men det er den københavnske charme, som dominerer alle 117 m2. Alt er kultiveret med skønhedens æstetisk og en begejstring for at bringe fortiden med ind i nutiden, og materialer og løsninger er valgt uden at vakle: Poggen Pohl køkken, Gaggenau, Philip Stark, gulvvarme overalt og lyddæmpende vinduer, som isolerer støjen, så den bliver nede på gaden. Her er højt til loftet, som giver en følelse af plads. En god idé er at tænke højere møbler ind i indretningen, så de proportionelt passer til højden på væggene. Lejligheden er uden bopælspligt, og der er mulighed for parkering i parkeringskælder lige uden for gården.

Fra Store Kongensgade er alt i København tæt på. De bedste restauranter og trendy butikker ligger lige om hjørnet, det samme gør kulturen med gallerier, Det Kongelige Teater og Skuespilhuset. Byens grønne væresteder som Sankt Annæ Plads, Kongens Have og Kastellet er få minutter væk, og så ligger Nyhavn og Kongens Nytorv 400 meter til venstre for hoveddøren.


Udforsk andre
Lejligheder til Salg