Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Store Kongensgade 66, 3., 1264 København K

Kommunisterne på Krokodillen

Andet Andet Andet

Specifikationer

Lejlighed
  • Pris:19.975.000 DKK
  • Ejerudgift:13.973 DKK
  • Boligareal:265 m2
  • Værelser:7
  • Sagsnr.:IEN8904
  • Energimærke:
    D

Kommunisterne på Krokodillen

Ejendommen Store Kongensgade 66 er fra 1750. En ældre dame, som bestemt har oplevet lidt af hvert. Jacob Lorentzens Vinhandel med vintapperi har tidligere ligget her, ikke på en enkelt etage, men i hele bygningen. Og hvor Restaurant Madklubben København i dag byder velkommen i kælderen, ja, der lå tidligere kommunisternes yndlingsværtshus Krokodillen. Kommunisterne havde avis og hovedkvarter lige om hjørnet i Dronnings Tværgade, men skulle lige omkring Krokodillen til frokost og efter fyraften.

Lejligheden på toppen er det gamle portvinsloft fra vinkyper Jacob Lorentzens tid. Her er 265 m2 bolig med et uudnyttet loftrum på 106 m2, som nemt kan integreres med resten af lejligheden, så her bliver 371 etagemeter i alt. På toppen af det hele, allerøverst oppe, ligger en tagterrasse på 40 m2, hvor kun byens fugle og Marmorkirkens kuppel kan se, hvem der spiser frokost og slikker solskin. Altså ugeneret, som det hedder i moderne boligsprog. Her er 3 altaner, hvor de 2 er vendt mod Store Kongensgade. Heroppe er der fred og ro, og her er lys, for sådan er det at bo øverst oppe.

Ud på gaden til højre ligger charmerende Kastellet og Churchillparken, til venstre Nyhavn og Kongens Nytorv. Fra Store Kongensgade er alt i København tæt på. Det gælder de bedste restauranter, caféerne og de lækre butikker. Alt er lige om hjørnet, også hjem efter en tur i byen. Kulturen med gallerierne er her, det samme er balletten i Det Kongelige Teater og skuespillet i Skuespilhuset. Byens grønne væresteder som Sankt Annæ Plads og Kongens Have er bare få minutter væk. Ja, og Marmorkirken lige om hjørnet, selvfølgelig, nu med Metronedgang med bilfri passage fra Store Kongensgade til Frederiksstaden i Frederiksgade.

Bestil salgsmateriale

Store Kongensgade 66, 3., 1264 København K

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Joachim Kiilerich Selnæs
Kontaktperson

Joachim Kiilerich Selnæs
Partner/filialchef København & Frederiksberg, Ejendomsmægler MDE
joachim@eltoftnielsen.dk 40 96 04 08

Louise Schøtt Kristensen
Sagsbehandler

Louise Schøtt Kristensen
Ejendomsmægler MDE
Cand.merc.IMM, SoMe ansvarlig
kristensen@eltoftnielsen.dk 70 70 12 43

Udforsk andre
Lejligheder til Salg