Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Store Kongensgade 63A, 1. 5., 1264 København K

Store Kongensgade 63A, 1. 5.

Andet

Specifikationer

Lejlighed
  • Boligareal:145 m2
  • Kælder:5 m2
  • Værelser:3
  • Bygget/ombygget:1932/2012

Store Kongensgade 63A, 1. 5.

UDLEJET Nu udlejes skøn lejlighed i hjertet af København og med udsigt til Marmorkirken tilbagetrukket væk fra den livlige Store Kongensgade. Her er der så stille og fredeligt, at man kan sove med vinduerne åbne uden at få forstyrret sin nattesøvn.
Man får 145 m2 bolig, der er velindrettet og fuldkommen indflytningsklar med to badeværelser, altan, elevator og en fælles tagterrasse med plads til at invitere mange gæster. Der er 110 meter til metrostationen beliggende ved Marmorkirken.
Lejligheden er beliggende i en kontorejendom fra 1932, som blev totalmoderniseret i 2005 til boliger med moderne indretning. Det meste af lejlighedens areal er anvendt til et fantastisk dejligt og lyst opholdsareal med højt til loftet i køkkenalrum og stue, der hænger sammen. Lejligheden har tre gode og rummelige soveværelser og to badeværelser.
Tre soveærelser, to badeværelser, køkken-alrum, elevator, altan, rolige omgivelser og mulighed for parkering i kælderen. Udover den attraktive tagterrasse byder ejendommen også på et gårdmiljø med loungemøbler. I kælderen er der et stort, opvarmet opbevaringsrum. Ejendommens elevator kører direkte ned i parkeringskælderen, hvor der kan lejes plads til bilen.

Udforsk andre
Lejligheder til Leje