Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Store Kongensgade 49, 1. 4., 1264 København K

Namedropping, som det hedder på moderne dansk...

Andet

Specifikationer

Lejlighed
  • Pris:7.000.000 DKK
  • Ejerudgift:3.382 DKK
  • Boligareal:99 m2
  • Værelser:2
  • Sagsnr.:IEN10509
  • Energimærke:
    C

Namedropping, som det hedder på moderne dansk...

Store Kongensgade fra Nyboder og Esplanaden er ensrettet ned til Kongens Nytorv. Alene den sætning har 4 af de allerbedste adresser i København. Namedropping, som man vist siger på moderne dansk. Men halløj, det kan blive meget, meget værre, for nede af sidegaderne ligger Marmorkirken, Metroen, Odd Fellow Palæet, Sankt Annæ Plads, Ofelia Plads, Skuespilhuset, Dronningegården og Kongens Have med Rosenborg Slot, Restaurant Orangeriet og Hercules. Med Kastellet og Churchillparken i den ene ende og balletten i Det Kongelige Teater i den anden er Store Kongensgade bare en af de bedste adresser i København. Nemmerlig.

Hjørneejendommen Store Kongensgade og Dronningens Tværgade er fra 1935, men alt blev renoveret fra erhverv til pivlækre lejligheder i 2014. Walk-in og dobbeltbad i badeværelset, kælderrum til opbevaring og cykelkælder, mange tak. Lejligheden på 1. sal er på 99 m2 og lige til at flytte ind i. Her er elevator og mulighed for parkering i Landgreven. Ikke langt til indkøb, næh, Netto ligger i stueetagen, og alle de andre supermarkeder er lige om hjørnet. Det samme er institutioner som vuggestue og børnehave. En meget stor terrasse på 1. sal er fælles for alle i ejendommen, men den bruges stort set kun af de 2 lejligheder, som har direkte udgang fra 1. sal. Den til salg er den ene. Den nye Metronedgang med bilfri passage til Frederiksgade ligger lige om hjørnet. Det samme gør nogle af de bedste restauranter og trendy butikker.

Bestil salgsmateriale

Store Kongensgade 49, 1. 4., 1264 København K

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Cathrine Hetoft Ott
Kontaktperson

Cathrine Hetoft Ott
Ejendomsmægler MDE
cathrine@eltoftnielsen.dk 31 21 18 70

Louise Schøtt Kristensen
Sagsbehandler

Louise Schøtt Kristensen
Ejendomsmægler MDE
Cand.merc.IMM, SoMe ansvarlig
kristensen@eltoftnielsen.dk 70 70 12 43

Udforsk andre
Lejligheder til Salg