Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Stockholmsgade 57, 3. tv., 2100 København Ø

Andet

Specifikationer

Lejlighed
  • Boligareal:120 m2
  • Værelser:4
  • Byggeår:1893
  • Energimærke:
    D

Stockholmsgade 57, 3. tv., København Ø

Som en del af det Københavnske voldanlæg ligger Østre Anlæg på den anden side af Stockholmsgade. Ambassadekvarteret, kaldes gaden og de tilstødende småveje med svenske bynavne. Svenskerkvarteret er også etikette for kvarteret. Men det kunne også være museumskvarteret, for Østre Anlæg er også et helle for Statens Museum for Kunst og kunstmuseet Den Hirschsprungske Samling. Ja, og bag anlægget ligger Kongens Have, hvor Christian 4-tal byggede et renæssanceslot og anlagde en lysthave og køkkenhave i begyndelsen af 1600-tallet. Tusind tak, Kong Christian ved højen mast, som vi synger, for det hele er her endnu.

Ejendommen Stockholmsgade 57 er den tidligere tyske ambassade, og alle 8 lejligheder i ejendommen har været igennem en omfattende ombygning og restaurering væk fra kontorlandskabets sjælløse skillevægge og mange rum. Lejligheden på 3. sal til venstre er på 120 m2, og har noget så utraditionelt for en ejendom fra 1893 elevator. Men den er også ny, elevatoren, derfor. Altan mod baggården, også ny. Gulvvarme under de nye gulve i røget eg er der lagt, og så har ejendommen fået nyt tag. Uforskammet lækker lejlighed, lige til at flytte ind i.

Det er en lejlighed med højt til loftet, masser af lys og et usædvanligt stort badeværelse. Her er fred og ro oppe på 3. sal, og så er her masser af sol på altanen. Selv om den tyske og andre ambassader er flyttet, kaldes kvarteret stadig ambassadekvarteret. Det er et centralt helle i København, et åndehul, en refugium væk fra byens trafik og ballade. Parkering er altid nemt, lejlighederne i kvarteret er store, så her er færre mennesker om at dele de mange parkeringspladser på gaden. Tog og Metro fra Østerport Station kører til lufthavnen på bare 15 minutter.

Udforsk andre
Lejligheder til Salg

Strandboulevarden 98, 4. th., København Ø

Lejlighed

Strandboulevarden 98, 4. th., København Ø

Pris

7.995.000 DKK

Ejerudgift

3.532 DKK

Boligareal

128 m2

Værelser

4

NYHED
Ryvangs Allé 22A, 1., København Ø

Lejlighed

Ryvangs Allé 22A, 1., København Ø

Pris

12.500.000 DKK

Ejerudgift

12.280 DKK

Boligareal

179 m2

Værelser

5