Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Stockholmsgade 57, 1., 2100 København Ø

En spitzenklasse lejlighed, intet mindre...

Andet

Specifikationer

Lejlighed
  • Pris:34.000.000 DKK
  • Ejerudgift:23.751 DKK
  • Boligareal:362 m2
  • Værelser:8
  • Byggeår:1893
  • Energimærke:
    D

En spitzenklasse lejlighed, intet mindre...

Tilbagetrukkenhed og stille elegance, det er, hvad man i al beskedenhed kan sige om Stockholmsgade. Nogle af de største og bedste lejligheder i København ligger her i kvarteret, som har navne efter svenske byer som Upsala, Lund, Malmø og Visby. Det grønne fristed Østre Anlæg ligger på den anden side af gaden. Det samme gør Statens Museum for Kunst og kunstmuseet Den Hirschsprungske Samling med dansk guldalderkunst og skagensmalernes værker. Resten af København ligger lige om hjørnet, og hjem er også lige om hjørnet efter en tur i byen.

Meget, meget få lejligheder i København, hvis nogen overhovedet, kan sammenligne sig med lejligheden i Stockholmsgade på 1. sal i nummer 57. Ja, beletage, som man fordums kaldte den bedste lejlighed i en ejendom. Ikke bare fordi den med 362 m2 er en stor lejlighed med højt til loftet. Ejendommen er den tidligere tyske ambassade, og hele ejendommen har været igennem en omfattende restaurering, som man sjældent ser i Danmark. Kontorlandskabets sjælløse skillevægge og mange rum er fjernet, det samme er de forsænkede lofter og uoriginale gulve, al ambassadeånden er skraldet væk. Og tænk, herinde bagved kontorstaffagen, herinde gemte sig resterne af den smukkeste stuk, de fineste træudskæringer, guldbelagte tapeter og originale håndværksdetaljer, vi ikke ser nybygget mere. Håndværket er nu restaureret og genskabt som det var en gang. Gulvvarme under de nye gulve i røget eg er der lagt, og så har ejendommen fået nyt tag. Danke schön, en spitzenklasse lejlighed, som man siger nede sydpå.

Lejligheden er en lys hjørnelejlighed med masser af udsigt, som hjørnelejligheder altid har. Her er udsigten primært Øster Anlæg. Selv om den tyske og andre ambassader er flyttet, kaldes kvarteret stadig ambassadekvarteret. Det er et centralt helle i København, et åndehul, en refugium væk fra byens trafik og ballade. Parkering er altid nemt, lejlighederne i kvarteret er store, så her er færre mennesker om at dele de mange parkeringspladser på gaden. Tog og Metro fra Østerport Station kører til lufthavnen på bare 15 minutter.

Bestil salgsmateriale

Stockholmsgade 57, 1., 2100 København Ø

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Joachim Kiilerich Selnæs
Kontaktperson

Joachim Kiilerich Selnæs
Partner/filialchef København & Frederiksberg, Ejendomsmægler MDE
joachim@eltoftnielsen.dk 40 96 04 08

Cornelia Linnet
Sagsbehandler

Cornelia Linnet
Trainee
Finansøkonom, SoMe ansvarlig
cornelia@eltoftnielsen.dk 70 70 12 43

Udforsk andre
Lejligheder til Salg

Sortedam Dossering 83, 1., København Ø

Lejlighed

Sortedam Dossering 83, 1., København Ø

Pris

28.000.000 DKK

Ejerudgift

10.138 DKK

Boligareal

253 m2

Værelser

6

Fortkaj 30, 4. th., Nordhavn

Lejlighed

Fortkaj 30, 4. th., Nordhavn

Pris

25.000.000 DKK

Ejerudgift

14.022 DKK

Boligareal

293 m2

Værelser

5

Strandgade 87A, 4. tv., København K

Lejlighed

Strandgade 87A, 4. tv., København K

Pris

29.800.000 DKK

Ejerudgift

16.652 DKK

Boligareal

254 m2

Værelser

5