Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Stockholmsgade 57, 1., 2100 København Ø

En spitzenklasse lejlighed, intet mindre...

Andet

Specifikationer

Lejlighed
  • Boligareal:362 m2
  • Værelser:8
  • Byggeår:1893
  • Energimærke:
    D

En spitzenklasse lejlighed, intet mindre...

Tilbagetrukkenhed og stille elegance, det er, hvad man i al beskedenhed kan sige om Stockholmsgade. Nogle af de største og bedste lejligheder i København ligger her i kvarteret, som har navne efter svenske byer som Upsala, Lund, Malmø og Visby. Det grønne fristed Østre Anlæg ligger på den anden side af gaden. Det samme gør Statens Museum for Kunst og kunstmuseet Den Hirschsprungske Samling med dansk guldalderkunst og skagensmalernes værker. Resten af København ligger lige om hjørnet, og hjem er også lige om hjørnet efter en tur i byen.

Meget, meget få lejligheder i København, hvis nogen overhovedet, kan sammenligne sig med lejligheden i Stockholmsgade på 1. sal i nummer 57. Ja, beletage, som man fordums kaldte den bedste lejlighed i en ejendom. Ikke bare fordi den med 362 m2 er en stor lejlighed med højt til loftet. Ejendommen er den tidligere tyske ambassade, og hele ejendommen har været igennem en omfattende restaurering, som man sjældent ser i Danmark. Kontorlandskabets sjælløse skillevægge og mange rum er fjernet, det samme er de forsænkede lofter og uoriginale gulve, al ambassadeånden er skraldet væk. Og tænk, herinde bagved kontorstaffagen, herinde gemte sig resterne af den smukkeste stuk, de fineste træudskæringer, guldbelagte tapeter og originale håndværksdetaljer, vi ikke ser nybygget mere. Håndværket er nu restaureret og genskabt som det var en gang. Gulvvarme under de nye gulve i røget eg er der lagt, og så har ejendommen fået nyt tag. Danke schön, en spitzenklasse lejlighed, som man siger nede sydpå.

Lejligheden er en lys hjørnelejlighed med masser af udsigt, som hjørnelejligheder altid har. Her er udsigten primært Øster Anlæg. Selv om den tyske og andre ambassader er flyttet, kaldes kvarteret stadig ambassadekvarteret. Det er et centralt helle i København, et åndehul, en refugium væk fra byens trafik og ballade. Parkering er altid nemt, lejlighederne i kvarteret er store, så her er færre mennesker om at dele de mange parkeringspladser på gaden. Tog og Metro fra Østerport Station kører til lufthavnen på bare 20 minutter.

Udforsk andre
Lejligheder til Salg

Dag Hammarskjölds Allé 42D, 3., København Ø

Lejlighed

Dag Hammarskjölds Allé 42D, 3., København Ø

Pris

28.500.000 DKK

Ejerudgift

6.824 DKK

Boligareal

324 m2

Værelser

8

Forbedret Pris
Stockholmsgade 57, 4., København Ø

Lejlighed

Stockholmsgade 57, 4., København Ø

Pris

29.500.000 DKK

Ejerudgift

20.506 DKK

Boligareal

361 m2

Værelser

5

NYHED
Tuborg Havnepark 19, 3. th., Hellerup

Lejlighed

Tuborg Havnepark 19, 3. th., Hellerup

Pris

32.000.000 DKK

Ejerudgift

29.889 DKK

Boligareal

204 m2

Værelser

4