Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Stenkløvervej 59, Vestervang, 4583 Sjællands Odde

Sommerhus med biodiversitet hele vejen ned til stranden...

Andet

Specifikationer

Fritidshus
  • Boligareal:68 m2
  • Grundareal:3.613 m2
  • Værelser:4
  • Byggeår:1966

Sommerhus med biodiversitet hele vejen ned til stranden...

Sjællands Odde, eller kald mig bare Odden, som den siger, er nok et af de mest populære sommerhusområder i Danmark. Den kunne også hedde Sjællands Spidsen, for odde er den bestemte form af od, som på gammeldansk betyder spids. Odden er små 15 kilometer lang. Den var en gang en ø, som senere tiders landhævning gjorde landfast med Sjælland. Nordvestsjællands bedste fiskeforretning ligger i Odden Havn. Her lander fiskerne stenbidere med deres rogn, og jomfruhummerne eksporteres herfra ud i verden.

Lige ned til vandet i Sejerø Bugt ligger et sommerhus på en 3.613 m2 stor grund på Stenkløvervej. Kun få skridt, så kan man sætte sig ned på stranden og se, hvordan havet har det. Bortset fra græsplænen og en smal sti ned til stranden er grunden en naturgrund med biodiversitet nede i græsserne. Her passer naturen sig selv. Mange tak. Det er et klassisk, klassisk sommerhus fra 1966 med stalddør til køkkenet. Det ligger helt rigtigt på grunden med charmerende åbne og overdækkede udsigtsterrasser. Ja, sol på bare, hvide maver og lys inden for hele dagen. Her er 68 m2 sommerhusbolig med 4 soveværelser. Plads nok til børn og venner på besøg.

Det tager en halv time at gå langs stranden ud til færgehavnen. Fra sommerhuset kan man se færgen sejle til Mols, og den lille færgeby serverer god mad på Cafeteria Olga og den bedste kaffe på den økologiske kaffebar. Med Tir Bakery er det bedste brød også kommet til byen. Lyset er noget helt særligt her på Odden, hvor vandet fra Samsø Bælt møder Kattegat. Solnedgangene skal man selv have lov at sætte ord på, men mageløse, det er de. Her er fisk i vandet, ørne i luften, harer, fasaner og rådyrøjne i haven.

Udforsk andre
Fritidshuse til Salg