Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Spangsvej 44, Grumløse, 4750 Lundby

Listen med herlighedsværdier er lang. Meget lang

Plantegning

Specifikationer

Landejendomme
  • Boligareal:349 m2
  • Grundareal:25.223 m2
  • Kælder:96 m2
  • Værelser:12
  • Bygget/ombygget:1900/2009
  • Energimærke:
    B

Listen med herlighedsværdier er lang. Meget lang

Hvad er herlighedsværdi egentlig? Er det havudsigt, en pølsevogn, stilhed, naturens skønhed, et rigt dyreliv med jagt og fluefiskeri? Ja, det er det også, og prisen på disse kommer helt an på, hvor herlighederne ligger, markedskræfterne bestemmer. Og man skal ikke langt væk fra København for at få mange, mange herligheder for pengene.
På denne herlige ejendom er nemlig plads til heste, mindre golfbane, pool, tennis, køkkenhave; kort sagt, hvad hjertet har lyst til. Parken er hegnet, og arrangeret så den blomstrer det meste af året. Hus og park ligger smukt omkredset af raps-, roe- og kornmarker samt de karakteristiske, Sydsjællandske levende hegn.
Svaner, gæs, ænder og store rovfugle flyver jævnligt hen over ejendommen, hvilket er et andet stort aktiv for ejendommen.
Tag en tur til Lundby, som ligger 10 minutter fra Præstø og 1 time fra København. Her ligger en gennemrenoveret, karakterfuld ejendom, der vil sig selv og sine omgivelser noget.
Den er bygget i 1900, er på 349 m2, har en høj kælder på 96 m2 og ligger smukt for enden af en kort lindeallé i en park på 2,5 hektar. Naturen er smuk og årstidsfarverig, og her er meget stille. Listen med herlighedsværdier er lang. Beskatningen af alle herlighederne er til gengæld lille, for i landzoner betragtes herligheder ikke som en skatteværdi.

Det er en energivenlig ejendom med jordvarmeanlæg. Energimærkningen er klassificeret B, så det bliver ikke meget bedre. Avlsbygningerne er en invitation til muligheder. I dag anvendes de som opvarmet garage til 2 biler, lagerhal, lagerrum og et afsnit med to hestebokse.
Indkøb er en tur til Præstø, der udover en stor lystbådehavn har flere supermarkeder, specialforretninger og et meget, charmerende havnemiljø med caféer og restauranter. Havnen ligger midt i den gamle, brostensbelagte købstad ud til Præstø fjord.

Udforsk andre
Landejendomme til Salg