Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Sortedam Dossering 83, 1., 2100 København Ø

Uden bopælspligt, elevator direkte til lejligheden og udsigt til søerne...

Andet

Specifikationer

Lejlighed
  • Pris:28.000.000 DKK
  • Ejerudgift:10.138 DKK
  • Boligareal:253 m2
  • Værelser:6
  • Byggeår:1886
  • Energimærke:
    B

Uden bopælspligt, elevator direkte til lejligheden og udsigt til søerne...

Meget få lejligheder i København har så charmerende en udsigtsbeliggenhed som lejligheden på 1. sal på Sortedam Dossering 83. Her er udsigt til søerne fra stort set alle rum. Ingen trafik, ingen støj fra menneskemylder eller os fra diesel- og benzinbiler. For københavnerne er søerne fra Østerbro til Vesterbro det samme som spadsereture, fred og ro og naturoplevelser midt i byen. Børn og voksne giver ænder og svaner mad. Der bliver kysset på bænke og holdt i hånden, og her skøjtes når vandet bliver stift, som Stampe sagde til Bambi. Elevator direkte til lejligheden på 253 m2, ja, lige så stor som de store villaer i nabobyen Hellerup.

Ejendommen er bygget i 1886 oprindelig som hospital, men er siden ombygget til lejligheder. Her er næsten 4 meter til loftet, og hver eneste m2 er de sidste par restaureret til den mageløse lejlighed, den er i dag. Alt er kørt ud, kun nyt er kørt ind: VVS, kabler, el, vægge, paneler, køkken, badeværelser, alt. Sjovt er det, at den gamle vareelevator nu er bruser. Som noget helt særligt har 1. og 2. sals hjørnelejlighederne fået møblerbare glaskarnapper monteret som en forlængelse af stuen. Det er udsigt med bonus, for nu kommer Sortedam Sø også ind i stuen. Mange tak. At bo her er at være tæt på Indre By, Nørrebro og Vesterbro, Metro. Altså alt i København.

Dossering med 2 s’er er gammeldansk og betyder skrænt, for de 3 søer i København har mod vest op til 5 meter dybe skrænter af granit. Søerne ligger, som har de altid været der. Det har de for så vidt også, for søernes lavning er dannet i istiden, og det så Absalon et stort potentiale i, da han grundlagde København. En by har nemlig brug for vand, masser af vand, og det kunne der være rigeligt af i lavningen. Men søerne er ikke lige gamle. Peblinge Sø er anlagt i den tidlige middelalder, Sortedams Sø er fra 1500-tallet og Sankt Jørgen Sø fik i 1800-tallet den form, den har i dag.

Bestil salgsmateriale

Sortedam Dossering 83, 1., 2100 København Ø

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Nanna Frederikke Juhl
Kontaktperson

Nanna Frederikke Juhl
Filialchef Hellerup
Ejendomsmægler MDE
nanna@eltoftnielsen.dk 42 91 08 81

Alexander Toft Rasmussen
Sagsbehandler

Alexander Toft Rasmussen
Trainee
Markedsføringsøkonom
alexander@eltoftnielsen.dk 70 70 20 05

Udforsk andre
Lejligheder til Salg