Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Solkrogen 8, 2960 Rungsted Kyst

Ikke et skønmaleri, sådan er det bare

Andet

Specifikationer

Villa
  • Boligareal:104 m2
  • Grundareal:1.109 m2
  • Kælder:104 m2
  • Værelser:3
  • Garage:15 m2
  • Sagsnr.:IEN8175
  • Energimærke:
    B

Ikke et skønmaleri, sådan er det bare

En lille kilometer nord for Rungsted Havn ligger Bukkeballevej som den sidste vej til venstre før de smukke slotte, Sophienberg Slot og Kokkedal Slot. Kvarteret mellem Bukkeballevej og slottet er et af de bedste i Rungsted. Her er fred og ro, råvildt og fugleliv i skoven og åbne marker. Det er ikke et skønmaleri, sådan er det bare. Nogle villaer ligger så højt, at de også har udsigt til vandet dernede i Øresund og Hven i Sverige.

Sådan en villa ligger der på Solkrogen. Vi er højt oppe over Øresund, og villaen i nummer 8 har en af vejens bedste udsigter. Det er et hyggeligt kvarter med nem og hurtig adgang til strand, svømmehal, tennisklub, baseball, squash, basketball, ishockey, gode skoler og gymnasium.
Villaen er oprindelig bygget i 1951, men fik med en renovering i 2017 sin renæssance, så det i dag står som en moderne villa for såvel børnefamilien og det modne par. Her er 208 etagemeter fordelt på stueplan og underetage. Grunden er på 1.109 m2 og skrånende med sol på terrasserne hele dagen.

Sophienberg Lystslot ligger for enden af Solkrogen. Sådan da. Det er tegnet og bygget af hofbygmester Nicolai Eigtved i 1742. Restaureringen blev i 1991 belønnet med Europa Nostra-prisen. Kokkedal Golfklub er nabo til Kokkedal Slot. Rungsted Havn har et aktivt, maritimt miljø med lækre forretninger, gode restauranter, hyggelige caféer, badestrand, vandskibro og nordmole med plads og dybde til de helt store både, tæt på Karen Blixen Museum. Rungsted længere oppe på land er en by med både supermarked og forretninger, golfbane og togstation med kystbanen mod Helsingør og København og lufthavnen mod syd.

Udforsk andre
Villaer til Salg