Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Sofievej 5, 2950 Vedbæk

Havudsigt, ja, privat strandret, ja, badebro, ja. Sådan er det at bo ved vandet

Andet Andet Andet

Specifikationer

Villa
  • Pris:24.995.000 DKK
  • Ejerudgift:21.648 DKK
  • Boligareal:292 m2
  • Grundareal:2.000 m2
  • Værelser:6
  • Carport:47 m2
  • Byggeår:1999
  • Energimærke:
    C

Havudsigt, ja, privat strandret, ja, badebro, ja. Sådan er det at bo ved vandet

Som Joni Michell synger, så er et smil den bedste ansigtsløftning. Og smil, ja, dem er der helt forståeligt mange af i Vedbæk. Havnen er udvidet, så den i dag har plads til de helt store og tunge både på de yderste moler. Den sydlige ende af havnen har fået udsigtsplatform og krabbedæk til børnene. Sommer- og vinterbadere har fået nye strande og lange badebroer, og med iskiosk, volleyballnet, kaffevogn og masser af nyt sand på maven, har stranden og den maritime kultur i Vedbæk fået liv som aldrig før. En ny generation er kommet til kystbyen, derfor går alle rundt i Vedbæk og smiler.

Sofievej lidt nord for havnen er én af de få sideveje på vandsiden. Den er en blind vej, så her er fred og ro. Diskret er den uden anden trafik end fra dem, der bor her. Huset i nummer 5 ligger i 2. række til vandet mod øst, ud mod tidlig fuglesang i de høje træer og lyset fra morgensolen, som Jorden drejer op i den svenske horisont. Det er bygget i 1999 på en 2000 m2 grund, og er med sine 292 m2 bolig et stort hus på en stor grund. Arkitekturen og den kultiverede have er ikke typisk dansk, men det er heller ikke en typisk dansk beliggenhed, så her er tænkt sydligere end dansk. Havudsigt, ja, privat strandret, ja, udsigtsplatform, ja, badebro, ja. Sådan er det at bo ved vandet. Det er et lækkert hus, bygget i lækre materialer med mange detaljer. Det ligger helt rigtigt på grunden med masser af lys inde, på balkoner og på terrasser hele dagen. Alt er lige til at flytte ind i, også her er der grund til at smile.

Vedbæk er en gammel fiskerby, som heldigvis forstår, at det gamle skal med ind i det nye, hvis man som by vil være autentisk og original. Den gamle kystbane er her, stejlepladsen, de smukke, historiske palæer fra slutningen af 1800-tallet, bageren og supermarkederne. Fiskekutterne er her også, og de lægger til i nordhavnen hver dag med friske fisk.

Bestil salgsmateriale

Sofievej 5, 2950 Vedbæk

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Christina Linnet
Kontaktperson

Christina Linnet
Salgschef
Cand.merc.
linnet@eltoftnielsen.dk 24 24 74 55

Alexander Toft Rasmussen
Sagsbehandler

Alexander Toft Rasmussen
Trainee
Markedsføringsøkonom
alexander@eltoftnielsen.dk 70 70 20 05

Udforsk andre
Villaer til Salg