Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Sofievej 2, 2950 Vedbæk

Mange smil fra det ene øre til det andet...

Andet Andet Andet

Specifikationer

Villa
 • Pris:19.985.000 DKK
 • Ejerudgift:13.062 DKK
 • Boligareal:336 m2
 • Grundareal:1.616 m2
 • Værelser:7
 • Garage:42 m2
 • Carport:41 m2
 • Bygget/ombygget:1981/2005
 • Energimærke:
  C

Mange smil fra det ene øre til det andet...

Om man kommer fra Skodsborg eller Rungsted, så kører man ned til Vedbæk, for Vedbæk ligger så tæt på vandet, og er så meget i ét med havnen, som en lille kystby kan blive. Det er en by med mange smil fra det ene øre til det andet, og det er ikke helt tilfældigt. Havnen er udvidet, så den i dag har plads til de helt store og tunge både på de yderste moler. Den sydlige ende af havnen har fået udsigtsplatform og krabbedæk til børnene. Sommer- og vinterbadere har fået nye strande og lange badebroer, og med iskiosk, volleyballnet, café og masser af nyt sand på maven, har stranden og den maritime kultur i Vedbæk fået liv som aldrig før.

Sofievej lidt nord for havnen er én af de få sideveje på vandsiden. Vejen er blind og diskret uden anden trafik end fra dem, der bor her, og de kan tælles på 2 hænder. Sofievej 2 er en nyklassicistisk, arkitekttegnet palæejendom bygget i 2005 og renoveret i 2019 med blandt andet nye badeværelser og hall. Her er højt til loftet, og med 336 m2 og gulvvarme overalt er det et hus med plads, masser af plads til familien med mange børn. Integreret dobbeltgarage på 42 m2 og 41 m2 udhus. Og så er her mulighed for at etablere separat indgang til teenager eller
au-pair afdeling med eget toilet/bad og indgang.

Ejendommen ligger helt ugeneret fra Vedbæk Strandvej og naboer. For sommer- og vinterbadere er der adgang til stranden for enden af vejen. Grunden er på 1.616 m2 med en have, som tydeligvis er designet af en arkitekt. Altid smuk er den, ikke mindst med udsigten fra de store vinduespartier i køkken-alrummet. Alt er lige til at flytte ind i, også her er der grund til at smile.

Vedbæk er et charmerende miks af badebyerne Hornbæk og Båstad. Kystbanen til Helsingør og lufthavnen ligger højt og midt i byen. Og så har Vedbæk en af Danmarks bedste skoler, her er institutioner, smukke tennisbaner, Café Rosenhuset på stranden og gåafstand til skov. Autentisk og hyggelig er Vedbæk, tak for det.

Bestil salgsmateriale

Sofievej 2, 2950 Vedbæk

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Jens Højmann
Kontaktperson

Jens Højmann
Partner/filialchef Rungsted Kyst & Hørsholm
Ejendomsmægler & valuar MDE
jens@eltoftnielsen.dk 21 62 48 18

Philip Boel
Sagsbehandler

Philip Boel
Trainee
Finansbachelor
philip@eltoftnielsen.dk 32 42 29 60

Udforsk andre
Villaer til Salg