Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Søvej 39, Søllerød, 2840 Holte

Baghaverne på Søvej har en aftale

Andet

Specifikationer

Villa
 • Pris:30.000.000 DKK
 • Ejerudgift:16.192 DKK
 • Boligareal:214 m2
 • Grundareal:1.385 m2
 • Kælder:130 m2
 • Værelser:7
 • Garage:44 m2
 • Bygget/ombygget:1902/1982
 • Energimærke:
  B

Baghaverne på Søvej har en aftale

Søvej er en af de mest attraktive veje i Holte. Blind med Søllerød Kirke og Kirkegård i den ene ende, restaurant og Reprise Teatret i den anden. Ikke lang, men lang nok til at være matrikler til de 25 ejendomme, der på nær nogle få ligger direkte ned til Søllerød Sø. Sikken herlighed. De ligger, som har de aftalt at præsentere søen så smuk som muligt for dem, der er så privilegerede at bo her. En aftale om baghaver uden høje, grønne hegn og brune rafter i skellet, for udsigten til åbne vidder og søvand er en hverdagslykke i det menneskelige øje. Søvej er en lille, diskret hemmelighed, og ejendommene er meget sjældent til salg.

Søvej 39 er det tredjesidste hus på vejen. Det er et stort, markant hus på 344 etagemeter med den smukkeste udsigt til søen på den ene side og skoven på den anden. Vand og skov, det bliver ikke meget bedre. Det har ligget her siden 1902, men ikke som det ser ud i dag. Det er renoveret fra himmel til kælder og er et pivlækkert familiehus. Grunden er på 1.385 m2 fra vejen og ned til badebroen på søkanten. Huset er ugeneret af naboer og gå-tur-gående på vejen, så her er sol- og udsigtsterrasser i både forhave og baghave. Haven er en stor, grøn græsplæne, som skal slås, forstås. Men det er stort set også det eneste, haven forlanger. Rådyrene havde gerne set flere træer med spiseblade, men de kommer her alligevel sammen med gæs og svaner, som snadrer i græsset.

Stednavnet Søllerød har ikke eget postnummer, selv om Søllerød som landsby har ligget her siden middelalderen. Med morænelandskab, gadekær, Michelin-kro, slot, museum og landsted, er Søllerød en autentisk tidslomme med en interessant kulturhistorie bare 20 minutter fra København. Den norske komponist Edvard Grieg komponerede en af verdens mest spillede klaverkoncerter i Søllerød, og Storm P, HC Andersen og andre danske og skandinaviske kulturpersonligheder har boet her. Søllerød er den landsby i Rudersdal Kommune, som er bedst bevaret. Tiden drypper afsted i landsbyen Søllerød.

Bestil salgsmateriale

Søvej 39, Søllerød, 2840 Holte

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Ivan Eltoft Nielsen
Kontaktperson

Ivan Eltoft Nielsen
Ansvarlig indehaver
Ejendomsmægler & valuar MDE
ivan@eltoftnielsen.dk 70 70 20 05

Michelle Weis
Sagsbehandler

Michelle Weis
Trainee
weis@eltoftnielsen.dk 32 42 28 00

Udforsk andre
Villaer til Salg