Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Søvej 21, Søllerød, 2840 Holte

Mere liv i den ene ende end i den anden ...

Andet Andet Andet Andet Andet

Specifikationer

Villa
 • Pris:30.000.000 DKK
 • Ejerudgift:19.545 DKK
 • Boligareal:322 m2
 • Grundareal:1.646 m2
 • Kælder:90 m2
 • Værelser:9
 • Carport:41 m2
 • Sagsnr.:IEN11186
 • Energimærke:
  E

Mere liv i den ene ende end i den anden ...

Med Søllerød Sø i baghaven, med Søllerød Kirkegård den ene vej og Reprise Teatret den anden, ja, så er der bogstavelig talt mere liv i den ende end i den anden. Og det er lige præcist det, der gør den blinde Søvej til den måske mest attraktive vej i Holte. Den er en lille vej. Bare 25 huse ligger her, og som forhaverne på villavejene i USA har aftalt, så er der heller ikke skel i baghaverne på Søvej. Store, smukke og velholdte ejendomme på den ene side af vejen, Kirkeskoven på den anden. Altså for pokker, hvor må det være dejligt at bo her.

Ejendommene på Søvej ligger højt over søen, og uden de klassiske brune raftehegn i baghaverne er udsigten over søen så stor, som armene kan brede sig – både oppe og nede. Ejendommen i nummer 21 er en patriciervilla bygget i 1910 i stram symmetri til en vertikal akse. Selv haveforløbet med stensætninger ligger symmetrisk med en trappe ned mod søen. Øjet og det menneskelige sind kan godt lide symmetri, men sådan bygger man ikke mere. Øv for det. Det er en smuk og pivlækker ejendom, som lige er til at flytte ind i. Med 322 m2 bolig, en underetage på 90 m2 og en havestue på 35 m2 er her plads til den store familie på den 1.646 m2 søgrund. Egen badebro, ja. Med havneplads til en lille jolle? Ja da, den klinkbyggede mahogni robåd følger med. Søvej forputter sig mellem søen og skoven som en lille, diskret hemmelighed, og ejendommene er meget sjældent til salg.

Landsbyen Søllerød som landsby har ligget her siden middelalderen. Altid uden eget postnummer. Med morænelandskab, gadekær, Michelin-kro, slot, museum og landsted er Søllerød en autentisk tidslomme med en interessant kulturhistorie bare 20 minutter fra København. Den norske komponist Edvard Grieg komponerede en af verdens mest spillede klaverkoncerter i Søllerød, og Storm P, HC Andersen og andre danske og skandinaviske kulturpersonligheder har boet her. Søllerød er den landsby i Rudersdal Kommune, som er bedst bevaret. Tiden går lidt langsomt i Søllerød. Og det er jo også en rigtig god grund til at bo her.

Bestil salgsmateriale

Søvej 21, Søllerød, 2840 Holte

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Nadia Brandt Holm
Kontaktperson

Nadia Brandt Holm
Filialchef Kgs. Lyngby
Ejendomsmægler MDE
nadia@eltoftnielsen.dk 25 97 25 07

Alexander Toft Rasmussen
Sagsbehandler

Alexander Toft Rasmussen
Trainee
alexander@eltoftnielsen.dk 32 42 28 00

Udforsk andre
Villaer til Salg