Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Søvej 14B, 2880 Bagsværd

Et kvarter med historier, tiden har glemt...

Andet Andet Andet Andet

Specifikationer

Villa
 • Pris:15.950.000 DKK
 • Ejerudgift:10.408 DKK
 • Boligareal:250 m2
 • Grundareal:1.334 m2
 • Kælder:150 m2
 • Værelser:8
 • Garage:55 m2
 • Bygget/ombygget:1921/1936
 • Energimærke:
  D

Et kvarter med historier, tiden har glemt...

Nogle kvarterer gemmer på interessante historier, som tiden har glemt. Som Slotsparken i Aldershvilekvarteret, hvor tyveknægtslægen Johan Theodor Holmskiold valgte at bygge sit slot i 1782 lige ud til Bagsværd Sø. Tyv var han med fingrene langt nede i dronningens, postens og Den Kongelige Porcelainsfabriks kasser. Meget er sket de sidste 240 år. I dag er slottet en slotsruin, men parken ligger her som den smukkeste, rekreative abildgård for hundeluftere, løbere og par, som går tur med hinanden i hånden.

Søvejskvarteret er nabo til Slotsparken. Huset på Søvej 14B er bygget i 1921, men er siden renoveret fra himmel til kælder, sidst med nyt køkken og badeværelse. Lækkert er det, et meget charmerende hus med overdækket, schweizisk balkon gennem hele husets længde og bindingsværk i begge gavle. For familien med børn er det helt ideelt og lige til at flytte ind i, men selv om det med sine 250 m2 er et stort hus, fungerer det også godt for det enlige par. Grunden er på 1.334 m2 med en have, som er nem at passe.

Med 7 kilometer i sin omkreds er Bagsværd Sø den næststørste sø i Mølleåsystemet, kun overgået af Furesø. Men det handler ikke om at være størst, men om at være noget, om hvad man efterlader. Bare 200 meter er der ned til søen fra huset på Søvej, hvor Tusculum, residensslottet Marienborg og kunsthallen Sophienholm Slot ligger et par hundrede meter på den anden side af søen. Alle 3 bygninger er fra midten af 1700-talet. Sophienholm var en af de fornemste repræsentanter for dansk salonliv i 1800-tallet. Baggesen, Oehlenschläger og Johan Ludvig Heiberg kom her, det samme gjorde mange andre af guldaldertidens store kunstnere, komponister og digtere fra ind- og udland.

Bestil salgsmateriale

Søvej 14B, 2880 Bagsværd

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Nadia Brandt Holm
Kontaktperson

Nadia Brandt Holm
Filialchef Kgs. Lyngby
Ejendomsmægler MDE
nadia@eltoftnielsen.dk 25 97 25 07

Julius af Rosenborg
Sagsbehandler

Julius af Rosenborg
Studentermedhjælper
julius@eltoftnielsen.dk 32 42 28 00

Udforsk andre
Villaer til Salg