Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Søndermarken 102, 4340 Tølløse

Den er god nok, Tølløse er verdens centrum

Plantegning

Specifikationer

Villa
  • Boligareal:150 m2
  • Grundareal:851 m2
  • Værelser:3
  • Garage:51 m2
  • Sagsnr.:IEN9152
  • Energimærke:
    A2015

Den er god nok, Tølløse er verdens centrum

Sæt et passerben i Tølløse og drej det andet ben rundt om Sjælland. Jo, hvis Sjælland er det bedste sted i verden, er Tølløse verdens centrum. Tølløse er den lille by, der ikke mangler noget. Det er også byen, som stadig vokser med nye kvarterer, nye ejendomme, nye hække, græsplæner, træer og buske og trampoliner i haverne.

Sådan et kvarter er kvarteret omkring Søndermarken 102. Alt er spritnyt, spritlækkert og spritparat til at flytte ind i. Det er murerens eget hus bygget forrige år, og valget af materialer på alle 150 m2 er kritisk valgt med lup og pincet, ingen kompromisser, ingen genveje. Helt bogstaveligt og billedligt talt er det et hus, som er bygget med højt til loftet. I forhold til priserne på boligerne i København og omegn er det slet ikke til at forstå, at man i verdens centrum kan få så mange m2 i den kvalitet for pengene. Første-gangs-køber-familien-med-børn får det godt her. Grunden er på 851 m2. Plant et træ, plant en hæk, en busk, plant mange. Kulturen på vejen er på vej.

Som klassisk stationsby er Tølløse fra den tid, hvor jernbanerne blev udbygget fra 1800-tallet til begyndelsen af 1900-tallet. 45 minutter er der med tog til København. Byen har små 4.000 indbyggere, så det er ikke en stor by, men stor nok til både at have kommune- og privatskole og flere efterskoler. Tølløse er en del af Holbæk Kommune. Byen er omringet af smuk natur, fra Søndermarken er indkøb og forretninger lige om hjørnet. Foråret næste får byen et nyt, stort sundhedshus.

Udforsk andre
Villaer til Salg