Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Søllerødgårdsvej 18, Søllerød, 2840 Holte

Fra blomsterknop til den største blomst ...

Specifikationer

Villa
 • Pris:21.750.000 DKK
 • Ejerudgift:14.268 DKK
 • Boligareal:371 m2
 • Grundareal:1.919 m2
 • Kælder:133 m2
 • Værelser:6
 • Garage:28 m2
 • Carport:28 m2
 • Byggeår:1974
 • Energimærke:
  D

Fra blomsterknop til den største blomst ...

Fra vejen er det et underspillet hus, som det ligger dernede på grunden i gule mursten. Men der er flere mursten, end man kan se. Det snyder som en beskeden blomsterknop, der nok er på vej, men fra haven, og i særdeleshed indenfor, folder knoppen sig ud som én af de største og flotteste blomster i kvarteret.På en af de bedste, sydlige grunde på Søllerødgårdsvej ligger huset så optimalt, at det fra nord til syd skifter fra ét plan til 2 plan.

Huset er arkitekttegnet og bygget af de bedste materialer i 1974. Og det er bygget på en beliggenhed, der får hjertet til at klappe, som vil det aldrig stoppe. Med 504 etagemeter i 2 fulde plan er det et stort hus, og selv om det ligger lavt fra vejen, ligger det højt i terrænnet. Fra terrasserne er der en fantastisk udsigt ud over den lave del af Søllerød, som var man på en mindre fjeldside oppe nordpå. Her er lys, her er store reelle rum, panoramavinduer mod syd, udestue med store glaspartier, 6 soveværelser, 5 badeværelser, åbent og lyst køkken, her er afdeling til teenagere eller au pair, biograf, fitnessrum, hobbyrum, vinkælder. Med titusindvis af mursten og betondæk mellem etagerne er det bygget solidt og lydtæt. Alt er velholdt af en familie, som værdsætter det klassiske håndværk, så fortiden også bliver en nutidighed. Den kuperede grund er på 1.919 m2 med rododendronskov, skovsti og bærhave.

Søllerød lever et tilbagelænet og for mange et ukendt liv 20 minutter nord for København. Civiliseret, diskret og historisk er den med kirke, Michelin-kro, gadekær, blomsterbutik, slot og skov. Her er museum, for Søllerød tager sin egen historie alvorligt. H.C. Andersen kom her, og Edvard Grieg komponerede en af verdens mest spillede klaverkoncerter i Søllerød. Søllerød er en autentisk tidslomme med kuperet morænelandskab. Her er børnefamilier i nye huse, i fornemme palæer og landsteder, hvor flere er opført i 1700-tallet. En af landets bedste folkeskoler ligger lige om hjørnet. Hjertet klapper endnu.

Bestil salgsmateriale

Søllerødgårdsvej 18, Søllerød, 2840 Holte

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Nadia Brandt Holm
Kontaktperson

Nadia Brandt Holm
Filialchef Kgs. Lyngby
Ejendomsmægler MDE
nadia@eltoftnielsen.dk 25 97 25 07

Michelle Weis
Sagsbehandler

Michelle Weis
Trainee
weis@eltoftnielsen.dk 32 42 28 00

Udforsk andre
Villaer til Salg