Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Smidstrupvang 4B, 2950 Vedbæk

Strand og privat badebro den ene vej, skov den anden

Andet

Specifikationer

Villa
  • Boligareal:295 m2
  • Grundareal:2.500 m2
  • Værelser:5
  • Carport:31 m2
  • Sagsnr.:IEN8134
  • Energimærke:
    C

Strand og privat badebro den ene vej, skov den anden

295 m2 i ét plan, masser af plads til hele familien og flere til. Børnene i den ene ende af huset, forældrene i den anden, så er alle glade. Skønne, store stuer, mange værelser, hjemmekontor, store badeværelser og køkken midt i det hele. Opbevaringsplads til alt det, en aktiv familie har brug for. En fuldstændig opdateret villa med smukke lysindfald, lækre materialer og en atmosfære med ro og harmoni. Med ovenlysvinduer er her masser af lys. Mange, mange tak for det, lige til at flytte ind i.

Grunden er stor som en lille park med flere terrasser, til gengæld er den anlagt, så den stort set passer sig selv. Ingen grunde i kvarteret må være under 2.500 m2, for smukke huse har brug for plads til sin beundrer. Øresund med privat badebro den ene vej, skoven den anden, begge veje en gåtur på få minutter..

Smidstrupvang ligger midt imellem lystbådehavnene i Vedbæk og Rungsted, tæt på Rungsted skole med sikker skolevej langs Rungsted Golfklubs baner. Rungsted Havn er kystbyen i Rungsted. Her er lækre butikker, trendy caféer og 11 gode restauranter og spisesteder i alle klasser. Vedbæk er en hyggelig kystby med liv hele året. Det er en badeby med forretninger og vinterbadere, der tøffer rundt i al slags vejr med uglet hår i badetøfler og badekåbe.


Udforsk andre
Villaer til Salg