Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Smallegade 50A, 2000 Frederiksberg

Bredegade er smallere end Smallegade...

Åbent hus 11. jun kl. 12:00-12:30
Andet Andet Andet Andet

Specifikationer

Lejlighed
  • Pris:14.950.000 DKK
  • Ejerudgift: 5.380 DKK
  • Boligareal:138 m2
  • Værelser:4
  • Garage:15 m2
  • Byggeår:1896
  • Energimærke:
    B

Bredegade er smallere end Smallegade...

Med et barns nysgerrighed kunne man stille sig selv det spørgsmål, om Smallegade hedder Smallegade, fordi den er smal. Med samme nysgerrighed kunne man også spørge, om Bredegade lige ved siden af hedder Bredegade, fordi den er bred. Det rigtige svar er det typiske voksensvar, nemlig, at Bredegade er smallere end Smallegade, hvorfor, ved det ikke, men sådan er det bare.

Sikkert er det dog, at ejendommen i Smallegade er født i 1890 som værksted og senere lydstudie. Men ingen smalle steder her i Smallegade, ejendommen har de sidste par år forvandlet sig til en uforskammet lækker bolig i 3 etager faktisk 4, for taget er en 50 m2 stor taghave. Lejligheden har det rå og upolerede udtryk, som særmærker erhvervsbygninger fra den tid. Og så er her noget så utraditionelt for et byhus en integreret garage på 15 m2 med direkte adgang til entré og køkken. Mange tak. Ingen har endnu boet her, ingen har taget et brusebad, ingen har fået serveret mysli og morgenkaffe i sengen. Med vinduer mod øst og vest er her masser af lys, og selvom vi er på Frederiksberg, er her stille og roligt som i en lille landsby.

Frederiksberg har mange fantastiske beliggenheder, Smallegade er bestemt en af dem. Frederiksberg har haverne, parkerne, slottet, dyrene i Zoo, restauraterme, caféerne, museerne, teatrene, kirken, alléerne, smukke tennisbaner, trendy butikker, Lorry, nærværet, musikken, fællesskabet og man kan blive ved. Her er masser af skoler, private som offentlige. Og CBS selvfølgelig, kort for det nydanske ord Copenhagen Business School. Netop fordi Frederiksberg er omringet af København, har byen sin egen kant med sin egen kultur og et meget højere postnummer. Og så er Frederiksberg Centeret en gåtur på få minutter.


Bestil salgsmateriale

Smallegade 50A, 2000 Frederiksberg

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Joachim Kiilerich Selnæs
Kontaktperson

Joachim Kiilerich Selnæs
Partner/filialchef
Ejendomsmægler MDE
joachim@eltoftnielsen.dk 40 96 04 08

Cornelia Linnet
Sagsbehandler

Cornelia Linnet
Trainee
Finansøkonom, SoMe ansvarlig
cornelia@eltoftnielsen.dk 70 70 12 43

Udforsk andre
Lejligheder til Salg

NYHED
Thurøvej 15, 3. tv., Frederiksberg

Lejlighed

Thurøvej 15, 3. tv., Frederiksberg

Pris

5.450.000 DKK

Ejerudgift

3.125 DKK

Boligareal

88 m2

Værelser

2

NYHED
Sankt Jakobs Gade 9, 1. tv., København Ø

Lejlighed

Sankt Jakobs Gade 9, 1. tv., København Ø

Pris

15.700.000 DKK

Ejerudgift

7.031 DKK

Boligareal

202 m2

Værelser

6