Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Slotsvej 73, 2920 Charlottenlund

International kant. Thank you, merci...

Andet

Specifikationer

Villa
  • Pris:27.995.000 DKK
  • Ejerudgift:11.614 DKK
  • Boligareal:237 m2
  • Grundareal:1.100 m2
  • Værelser:6
  • Garage:41 m2
  • Sagsnr.:IEN11018
  • Energimærke:
    A2015

International kant. Thank you, merci...

Med et slot fra oplysningstiden i den ene ende hedder Slotsvej selvfølgelig Slotsvej. Den kunne også hedde Dyrehavevej, for Slotsvej ender i Dyrehaven, men det vejnavn er optaget ikke så langt herfra. Nuvel, slot og park den ene vej, dyr og skov den anden. Med nogle af de bedste skoler lige om hjørnet, private som offentlige, er Slotsvej en af de attraktive veje i Charlottenlund for en familie, som gerne vil bo med 1700-tallets kulturarv og skovnatur tæt på København.

Med pool, udendørs jacuzzi, en afslappet stemning af lounge, højt til loftet og direkte adgang fra garage til bryggers og køkken har huset en international kant. Men dansk er det, pivlækkert bygget i 2018 af dygtige håndværkere. Kvaliteten af materialer har ikke været til debat, og med en arkitekts forståelse for hvordan hverdagen for en familie fungerer, bliver planløsningen ikke bedre. Det er en massiv bygningskrop, som lettes i højden af sprossevinduer og terrassedøre fra gulv til loft. Ja, derfor også et hus på 237 m2 med masser af lys. Grunden er på 1.100 m2 med en ugeneret have, som er nem at passe. Tak for alt, thank you, merci. Slotsvej ligger i et gammelt, hyggeligt villakvarter med kort cykelvej til alt: skoler, gymnasier, sportsaktiviteter, Bellevue Strand og daglige indkøb i Ordrup og Jægersborg Allé. København er en tur på blot 10 minutter ad Bernstorffvej.

Den Røde Port ved Kongekilden ligger lige for enden af vejen. De Røde Porte til Dyrehaven er de karakteristiske indgange. Her har altid været dyr, og i dag er bestanden af hjorte på over 2.000. I den anden ende af Slotsvej byggede udenrigsminister Bernstorff byggede Bernstorff Slot i 1765. Den franske arkitekt Nicolas-Henri Jardin stod for udførelsen af bygningerne. Familien Bernstorffs flyttede herfra i begyndelsen af 1800-tallet.

Bestil salgsmateriale

Slotsvej 73, 2920 Charlottenlund

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Nanna Frederikke Juhl
Kontaktperson

Nanna Frederikke Juhl
Filialchef Hellerup
Ejendomsmægler MDE
nanna@eltoftnielsen.dk 42 91 08 81

Nana Manniche Lillelund
Sagsbehandler

Nana Manniche Lillelund
Trainee
Finansbachelor
lillelund@eltoftnielsen.dk 70 70 20 05

Udforsk andre
Villaer til Salg