Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Slagelsegade 14, 4. TV., 2100 København Ø

Verdensklassebeliggenheden med fibernet, bien sur

Andet

Specifikationer

Lejlighed
  • Boligareal:117 m2
  • Værelser:3
  • Byggeår:1880
  • Energimærke:
    D

Verdensklassebeliggenheden med fibernet, bien sur

Verdensklassebeliggenheden med fibernet, bien sur

Østerbro er ubetinget et af de mest populære kvarterer i København. Østerbro er verdensklassebeliggenhed, alt i byen er tæt på, selv Indre By er en gåtur hjem efter en tur i byen, tak for det. Hvor Østerbro er restauranter, caféer, lækre butikker og Christianiacykler med børn og indkøb på ladet, er Vesterbro det hippe og woke med gallerierne og Nørrebro den multikulturelle bydel med de skæve butikker og halalslagterne.

Lejligheden i Slagelsesgade ligger øverst oppe på 4. sal i en ejendom fra 1880. Øverst oppe er godt, for det er her, lyset fra himlen er. For ikke at tale om stilheden, som slet, slet ikke har noget med menneskelivet og mylderet nede på gaden at gøre. Lejligheden er på 117 m2, og alt, alt, alt er renoveret i bund. Køkkenet er flyttet fra den ene ende til den anden, og badeværelset er et af de største i kvarteret. Fibernet til hjemmearbejdspladsen, bien sur. Det er en pivlækker lejlighed lige til at flytte ind i. Mulighed for altan mod gården fra badeværelset, og fransk altan fra stuen mod gaden.

Sortedams Sø og Dossering ligger lige om hjørnet. Løbeturen rundt om alle 3 søer er på 6,3 kilometer, så er dagens motion hjemme. Mindre kan nu også gøre det. Søerne er spadsereture, fred og ro og naturoplevelser midt i byen. Søerne er omgivet af nogle pudsige ord, som ikke er med i vores daglige sprog mere: Dossering med 2 s’er, promenade og pebling. De pudsige ord er selvfølgelig et spejl af den historie, som søerne er gjort af. Dossering er gammeldansk og betyder skrænt, for alle 3 søer har mod vest op til 5 meter dybe, opstemmede skrænter af granit. Promenade er en spadserevej, hvor gangstierne fra 1926 rundt om søerne giver plads til at promenere. Og pebling er en elev på latinskole. Der har tidligere ligget en latinskole ved Peblinge Sø.

Udforsk andre
Lejligheder til Salg