Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Skovridervej 5, 2960 Rungsted Kyst

Humøret giver verden den rette kulør

Andet

Specifikationer

Villa
  • Boligareal:234 m2
  • Grundareal:1.118 m2
  • Værelser:4
  • Sagsnr.:IEN6703
  • Energimærke:
    C

Humøret giver verden den rette kulør

Leder I efter en fabelagtig, familievenlig villa med den helt rette beliggenhed nær Øresund? Lyset i huset på Skovridervej 5 giver familien og verden den rette kulør.

Den velindrettede villa fordeler sig over hele 234 m2 og byder overalt på skønne lysindfald og gulvvarme. Det ekstraordinære køkken, der lyses op af fjernbetjente VELUX ovenlysvinduer, ligger i åben forbindelse med en imponerende stue. Alrummet bindes sammen af et elegant trægulv, der går igen på de fem værelser, som er opdelt i børne-, voksen- og gæsteafdeling, der hver især har eget flisebelagt badeværelse med muret bruseniche. Mens børneafdelingens tre værelser alle har hems med loft og vindue til kip, har soveværelset et indbygget walk-through-closet, som leder ud til boligens største badeværelse, hvor ovenlysvinduerne sikrer et fantastisk lysindfald og giver kig til himlen, når man ligger i det velplacerede spabad.

Den velbelyste udestue, der ligeledes har loft og vinduer til kip, har flere foldedøre, så der hele vejen rundt kan åbnes op ud til den store, solrige terrasse. Her er der rig mulighed for at nyde solen og fuglenes kvidren gennem hele dagen. Bliver der behov for skygge, kan den smarte markise nemt foldes ud over liggestolene.

Den lukkede, yderst velholdte have er flot med planterige bed og en hyggelig, hævet terrasse i det sydvestlige hjørne. Skal cabrioleten i vinterhi, kan den med fordel parkeres i den integrerede garage, der har direkte adgang til bryggerset.

Det eksklusive boligområde ligger tæt på fredelig natur og er placeret under 500 meter fra det smukke Øresund. Rungsted Gymnasium ligger blot et øjeblik væk, og ønsker man at udfordre vennerne i en runde golf, befinder Kokkedal Golfklub sig omtrent fem minutter fra adressen. Området er med sine oplyste stisystemer trygt og børnevenligt, og de yngste kan derfor sagtens tage turen til skolen eller idrætsforeningen på egen hånd.

Udforsk andre
Villaer til Salg