Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Skovløbervej 10, Prejlerup, 4571 Grevinge

Schhh, sig det ikke til nogen...

Andet

Specifikationer

Landejendomme
  • Pris:4.495.000 DKK
  • Ejerudgift:2.353 DKK
  • Boligareal:156 m2
  • Grundareal:23.791 m2
  • Værelser:3
  • Bygget/ombygget:1940/1997
  • Energimærke:
    B

Schhh, sig det ikke til nogen...

Nogle ejendomme ligger så afsides fra alfarvej, så skjult og så smukt, at det skal de have lov til at blive ved med. Som små hemmeligheder har man lyst til at sige schhh, sig det ikke til nogen. Vi er i den inddæmmede del af Lammefjorden, hvor verdens bedste kartofter og gulerødder kommer fra. Grand Cru, tituleres de, mens de kigger lidt på hinanden med det smil, mennesker også bruger, når de føler sig som noget særligt.

Landejendommen på Skovløbervej smiler, for den er også noget særligt. Den er bygget i 1940, men har været igennem en altfavnende renovering. Den er på 156 m2 og står på en 23.791 m2 naturgrund med skov og brænde til brændeovnen. Suppleret med varmepumpens luft til vand og gulvvarme er varmeregningen meget, meget lille. Det samme er ejendomsskatten, for vi er i landzone med masser af skovens dyr som rådyr, fasaner og rovfugle. Ingen naboer, vejen er lukket, ingen trafik, ingen nysgerrige blikke, syd- og vestvendte terrasser, udsigt, sol hele dagen, fred og ro. Og så er her gæstehuse til familie og venner.

Vig er 10 minutter i bil. Vig er en stationsby med næsten 1.600 indbyggere. Byen ligger i Odsherred Kommune og hører til Region Sjælland. Vig Station ligger centralt placeret i byen. Herfra er der tog til både Holbæk og Nykøbing Sjælland. Lammefjorden, med og uden vand, er en del af de UNESCO-bevarede områder i Odsherred, hvor istid og gletsjer har formet landskabet. Lammefjorden uden vand er et inddæmmet areal på 55 kvadratkilometer. Området er i dag Danmarks mest frugtbare jord med masser af sommerhuse i den smukke natur bare 50 minutter fra København.

Bestil salgsmateriale

Skovløbervej 10, Prejlerup, 4571 Grevinge

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Jesper Bregnegaard Andersen
Kontaktperson

Jesper Bregnegaard Andersen
Filialchef Odsherred
Ejendomsmægler MDE, Cand.Merc.EMF
jesper@eltoftnielsen.dk 41 10 09 93

Laura Holm
Sagsbehandler

Laura Holm
Trainee
laura@eltoftnielsen.dk 70 20 21 05

Udforsk andre
Landejendomme til Salg