Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Skovgrænsen 2, 2960 Rungsted Kyst

Johannes Ewald: Rungsted indhegner den reneste lyst

Andet

Specifikationer

Villa
  • Boligareal:164 m2
  • Grundareal:1.115 m2
  • Værelser:3
  • Garage:50 m2
  • Sagsnr.:IEN8150
  • Energimærke:
    E

Johannes Ewald: Rungsted indhegner den reneste lyst

Forfatteren Johannes Ewald boede på Rungsted Kro i sidste halvdel af 1700-tallet og skrev digtet Rungsteds Lyksaligheder som en hyldest til naturen i Rungsted. Meget har ændret sig siden da, men ikke den natur, som Ewald var så fascineret af. Han skrev om fugle, om en rislende bæk, om brølende køer, vimsende hjorte, brusende bølger, Sveriges kyst, skibe i Øresund og skovens høje træer. Det hele er her endnu, også Rungsted Kro, som dog ikke er den kro mere, men den længe på Rungstedlund, Karen Blixens hus, hvor gavlen vender mod strandvejen.

Det giver derfor mere end god mening at elske naturen, hvis man vælger at bo i Rungsted. Og naturen, den er lige uden for døre og vinduer i huset på Skovgrænsen 2. Her ligger Kokkedal Skov med råvildt og fugleliv, også i haven. Huset er bygget i 1976, og har de sidste 44 år kun haft 2 ejere. Åbenlyst et hus, som holder fast i sine ejere. Det er på 164 m2 og ligger på en 1.115 m2 grund. Her står det med flere terrasser helt rigtigt, så det er et meget lyst hus med sol i haven hele dagen. Der er sol og læ på gårdterrassen hele året, frokost her i de kolde måneder er ikke ualmindeligt. Nuværende ejere har løbende vedligeholdt huset, og blandt andet bygget et kontoranneks.

Fra huset er der skovsti til skoven, svømmehal, tennisklub, baseball, squash, basketball, ishockey, gode skoler og gymnasium. Rungsted Havn har et aktivt, maritimt miljø med lækre forretninger, gode restauranter, hyggelige caféer, badestrand, vandskibro og nordmole med plads og dybde til de helt store både. Rungsted oppe på land er en by med supermarked, forretninger, golfbane og togstation med kystbane mod Helsingør og København og lufthavnen mod syd.

Udforsk andre
Villaer til Salg