Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Skovgærdet 6, 3220 Tisvildeleje

111 år står der på generationsdåbsattesten ...

Andet Andet Andet

Specifikationer

Fritidshus
  • Pris:25.500.000 DKK
  • Ejerudgift:10.930 DKK
  • Boligareal:187 m2
  • Grundareal:3.636 m2
  • Værelser:8
  • Carport:17 m2
  • Sagsnr.:IEN11252

111 år står der på generationsdåbsattesten ...

I en verden, hvor forandringer sker hurtigere, end man ofte kan nå at forstå dem, er det godt at vide, at ikke alt sker med højde og fart. Som huset på Skovgærdet 6 i Tisvilde. Det har ikke bare stået her som sommerhus siden 1911, næh, det har aldrig været handlet, det er såmænd gået i arv fra den første generation til den anden til den tredje til den fjerde i samme familie. 111 år står der på generationsdåbsattesten, og det er en historie, der er til at forstå. For beliggenheden bliver ikke meget bedre i Tisvilde. Grunden er på 3.636 m2, og den er nabo til Tisvilde Hegn. Haven er kultiveret med gamle træer, frugttræer, bærbuske og græsser, og det hele ligger lige på kanten af Lejet, som de lokale kalder byen.

Selvfølgelig har her været forandringer, for huset er ikke født som et 3-længet sommerhus. Den fjerde generation, nuværende ejer, har med tiden og forståelse for huset udbygget og moderniseret, så landhusets særlige sjæl er bevaret. Tak for det. I dag er det på 187 m2 med et ekstra gæsteværelse i annekset, så det er et sommerhus med plads til den store familie og venner på besøg. Fra flere af rummene er der udgang til terrasser, altid sol, altid skygge, altid ugeneret, altid fred og ro. Strand- og badedage er der mange af i Tisvilde. En cykeltur gennem skoven på 5 minutter, så er man på en af de bedste badestrande på Sjælland.

Tisvilde er en skønhedsplet på Nordkysten med skov og strand, et lystfuldt sommer- og aktivt vinterliv, sjove loppemarkeder, biograf og togstation, økologisk slagter, badehotel og gode restauranter. Billedkunstnerne har altid kommet her, fordi lyset er ganske særligt. Som den ligger der på kanten af Kattegat, er Tisvilde som at løbe ind i armene på et eventyr. Byen er ikke stor, den er lille og kraftfuld. Ligesom hjertet.

Bestil salgsmateriale

Skovgærdet 6, 3220 Tisvildeleje

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Lars Lyngholm Eriksen
Kontaktperson

Lars Lyngholm Eriksen
Partner/filialchef Nordkysten
Ejendomsmægler MDE
lars@eltoftnielsen.dk 60 40 72 92

Maria Løbner Lomidze
Sagsbehandler

Maria Løbner Lomidze
Trainee
loebner@eltoftnielsen.dk 49 19 31 00

Udforsk andre
Fritidshuse til Salg