Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Skodsborgvej 300, 1. tv., 2850 Nærum

Altså et helt almindeligt blomsterbillede af mennesker i Danmark

Andet

Specifikationer

Lejlighed
  • Boligareal:61 m2
  • Værelser:2
  • Sagsnr.:IEN9393
  • Energimærke:
    D

Altså et helt almindeligt blomsterbillede af mennesker i Danmark

1950’ernes murede boligbebyggelser rummer store arkitektoniske og håndværksmæssige kvaliteter. Årtiet er et højdepunkt for byggeriet i Danmark. Staten og landets bedste arkitekter gik sammen om at skabe bedre boliger. Med godt håndværk, gedigne materialer og visioner om fællesskab byggede de nye boliger og lagde dermed grundstenene til den moderne forstad og velfærdssamfundets arkitektur.

Med Nærum Torv lige om hjørnet står et ejendomskompleks bygget i 1957. Her bor enlige unge, unge par, familier, modne voksne og seniorer, altså et helt almindeligt og blandet blomsterbillede af mennesker i Danmark. Lejligheden på Skodsborgvej 300 ligger på 1. sal, og i forhold til sol og lys kan den ikke være placeret bedre. Den er på 61 m2 med altan. Indkøb er en gåtur på 2 minutter og 5 hjem, hvis man køber ind til hele ugen. Skoven med alle cykelstierne til Dyrehaven og Klampenborg er nabo. Stranden i Skodsborg Strandpark er en cykeltur på 6 minutter, og et af landets bedste gymnasier ligger tilnærmelsesvis på den anden side af gaden. Det er en ejendom med venlige naboer og en god vaskekælder.

Nærum er en gammel jernalderby, siden en lille landsby. I dag har bydelen Holte-Nærum lidt over 20.000 indbyggere fordelt på villakvarterer, rækkehuse og etagebyggeri.


Udforsk andre
Lejligheder til Salg