Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Skodsborg Strandvej 262A, 2942 Skodsborg

Bo direkte på stranden i Skodsborg

Andet Andet Andet

Specifikationer

Villa
  • Boligareal:198 m2
  • Værelser:6
  • Carport:19 m2
  • Sagsnr.:IEN9507
  • Energimærke:
    C

Bo direkte på stranden i Skodsborg

At bo i en panoramavilla direkte på stranden i det mondæne Skodsborg må være drømmen for de fleste. De 82 trin ned fra Strandvejen betyder, at man bor fuldstændig ugeneret og tilbagetrukket og har en forrygende udsigt over Øresund.

Den private græsplæne bliver til sandstrand, som bliver til badebro, som bliver til båd eller vandscooter. Altsammen inden for omkring 30 meter. Man kan simpelthen ikke komme tættere på vandet. Derudover ligger villaen helt rigtigt på grundens 2.010 m2 med udsigt til vandet fra næsten alle rum og sol på terrassen det meste af dagen. Vejret er altid fantastisk her. Sol, vind, regn eller slud og sne. Det er kun et spørgsmål, om man sidder på inder- eller ydersiden af panoramavinduerne.

Med båden kan man sejle til København eller Rungsted efter en lækker frokost eller aftensmad eller bare for at nyde vandet. Villaen er moderne og bygget i kvalitetsmaterialer med en spændende planløsning i forskudte plan – som på ubemærket vis hænger sammen med nabovillaen. Boligen indeholder entre med gæstetoilet, stor stue med geniale lysindfald og smukt, lyst askeparketgulv i hele huset, vinduer fra loft til gulv mod Øresund og udgang til pragtfuldt terrasseområde med læ det meste af tiden. Stuen er i åben forbindelse til spisestue, som også er i åben forbindelse til lyst køkken med kogeø. Dette samlede rum er livsnerven i villaen. Endvidere findes bryggers. Et halvt niveau højere er der 3 skønne værelser og et dejligt, lyst badeværelse. I øverste niveau findes 2 store soveværelser, som kan laves til 3, alle med udgang til maritim udsigtsterrasse samt nyt lækkert, moderne badeværelse. Da huset er registreret som dobbelthus, betyder det en markant lavere ejendomsværdiskat – en fantastik bonus i et ellers meget dyrt område.

Skodsborg er det smalle kystbælte mellem Vedbæk og Tårbæk. Antallet af villaer er derfor begrænset, især på kystsiden, så det er et privilegie at bo ud til vandet i Skodsborg.

Udforsk andre
Villaer til Salg