Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Skodsborg Strandvej 217, 1. tv., 2942 Skodsborg

Historien om vores bornerthed, om klasseforskel og traditioner...

Andet

Specifikationer

Lejlighed
  • Pris:8.495.000 DKK
  • Ejerudgift:5.966 DKK
  • Boligareal:102 m2
  • Værelser:4
  • Carport:14 m2
  • Bygget/ombygget:1890/1933
  • Energimærke:
    E

Historien om vores bornerthed, om klasseforskel og traditioner...

Med strandhotellet Skodsborg Søbad og tilhørende cottage bygninger er Skodsborg en af Danmarks første turistbyer. De kom enten kørende i hestevogn fra København ad Strandvejen, som den gang var en smal grusvej. Eller de kom sejlende med dampfærgen og lagde til lige uden for Skodsborg Søbad. Broen den gang gik 200 meter ud i vandet, velkommen til søbadet, blev der sagt. I dag siger den lille badebro på mindre end 10 meter velkommen til vinterbaderne og børnene om sommeren. Med Badehotellet på TV2 fik vi historien om vores egen kultur for ikke så lang tid siden. Om vores bornerthed, om klasseforskel, venskaber og traditioner.

Skodsborg Strandvej 217 er en 1. sals lejlighed i midten af de 4 cottage bygninger. Det var primært tjenestefolket til søbadet, der boede her. Lejligheden er på 102 m2 med garage og 2 parkeringspladser. Udsigten over Øresund bliver ikke bedre, 180 grader, som de ældre siger, eller så stor som armene kan brede sig, som de unge siger. Få steder på kysten er en havudsigt så mageløs. Lejligheden er renoveret, alt er lækkert, alt er lige til at flytte ind i.

Skodsborg Strand og badebro og iskiosk til sommer- og vinterbadere er 5 skridt over Skodsborg Strandvej. Langs skovstien er der 5 gåminutter til Skodsborg Station med kystbane til Helsingør, København og lufthavnen. Vedbæk og havnen er 5 cykelminutter væk og der er 20 bilminutter til København. Skodsborg er klemt inde mellem vandet og skoven, sådan er præmissen for at bo her. Og den er absolut til at leve med.

Bestil salgsmateriale

Skodsborg Strandvej 217, 1. tv., 2942 Skodsborg

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Sune Bjerno
Kontaktperson

Sune Bjerno
Ejendomsmægler MDE
sune@eltoftnielsen.dk 20 87 81 82

Philip Eltoft Nielsen
Sagsbehandler

Philip Eltoft Nielsen
Studentermedhjælper
pen@eltoftnielsen.dk 32 42 29 60

Udforsk andre
Lejligheder til Salg