Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Skjoldagervej 13, 2820 Gentofte

De misundelige bier og blomster mod nord ...

Andet Andet Andet Andet

Specifikationer

Villa
 • Pris:9.395.000 DKK
 • Ejerudgift:5.365 DKK
 • Boligareal:141 m2
 • Grundareal:479 m2
 • Kælder:57 m2
 • Værelser:5
 • Carport:9 m2
 • Sagsnr.:IEN10673
 • Energimærke:
  E

De misundelige bier og blomster mod nord ...

Som en tidligere kælkebakke ligger kædehusene på Skjoldagervej og forputter sig i et af de fredeligste kvarterer. Nej, et kædehus er ikke et rækkehus. Hvor rækkehuse ligger gavl ved gavl, er kædehuse sammenføjet ved en lav mellembygning. Med et kædehus får man derfor en større have end rækkehusets løbegård, og man får en lun og indbliksbeskyttet udendørsopholdsplads, som kun en arkitekt ville formulere det. Arkitekt Eske Kristensens 19 kædehuse er fra 1943, her er 19 led i 2 kæder, hvor de 9 står med haven mod syd på den ene side af vejen, og de 10 på den anden side med haven mod nord. Det er de selvfølgelig lidt misundelige over. Altså bierne og blomsterne i haverne mod nord.

Skjoldagervej 13 er et endekædehus med haven mod syd. Tak for det. Kun et endekædehus har egen indkørsel til bil og cykler. En fordel, når vejen er så smal som Skjoldagervej. Selvom kædehusene er bygget midt under 2. verdenskrig, er det bygget med materialer af høj kvalitet med gule murstensfacader og hvidmalede skodder. Fordelt på 4 etager er her 192 etagemeter på en 479 m2 stor grund. Store vinduer, masser af lys. Det er et velholdt kædehus lige til at flytte ind i. Her får forældre og børn får det godt.

Tæt på alt. Indkøb, Gentofte Stadion, Kildeskovshallen, skoler og gymnasier. Der er små 75.000 indbyggere i Gentofte Kommune. Den begyndte som en lille landsby, men har udviklet sig til en af de mest velhavende kommuner i Danmark, og hører til top-3 kommuner i landet med de højeste, gennemsnitlige indkomster. Fra Skjoldagervej er der bare 10 minutter til København.


Bestil salgsmateriale

Skjoldagervej 13, 2820 Gentofte

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Christina Linnet
Kontaktperson

Christina Linnet
Salgschef
Cand.merc.
linnet@eltoftnielsen.dk 24 24 74 55

Nana Manniche Lillelund
Sagsbehandler

Nana Manniche Lillelund
Trainee
Finansbachelor
lillelund@eltoftnielsen.dk 70 70 20 05

Udforsk andre
Villaer til Salg