Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Skelbakken 6, Veddinge Bk, 4550 Asnæs

Skuldertesten fortæller, hvornår vi er der

Andet

Specifikationer

Fritidshus
  • Boligareal:75 m2
  • Grundareal:2.097 m2
  • Værelser:4
  • Garage:19 m2
  • Sagsnr.:IEN9428

Skuldertesten fortæller, hvornår vi er der

De smukke bakker og det kuperede landskab i Veddinge Bakker er en god grund til at overveje et sommerhus netop her. Lyset er så usædvanligt, at det gennem tiden har fået mange kunstnere til at tage til Odsherred for at forevige himlens særlige glød. Udsigten er et kapitel helt for sig. Fra den hævede terrasse er der panoramaudsigt over Sejerøbugen, og det er her, solen går ned i Kattegat.

Men det er i særdeleshed uforstyrretheden, tavsheden og naturens stilhed, nærværende familie anpriser som det, der får dem til at tilbringe sommeren og mange af vinterens weekender her. Når skuldrene falder ned, ved familien, at de nærmer sig bakkerne og huset i Veddinge Bakker. Solnedgange er der mange steder på den Sjællandske Nordkyst, det samme gælder den smukke natur og fine udsigt. Men lyset, stilheden, den er så isoleret og umiskendelig her.

Huset ligger på en 2.097 m2 stor naturgrund, er bygget i 1967, om- og tilbygget i 90erne og renoveret i 2015. Det er på 75 m2, har 2 soveværelser og et udhus på 18 m2 med hems. Det ligger godt oppe i bakkerne med panoramaudsigt over Sejerøbugten. Vi er 65 meter over Kattegat, men alligevel kun 500 meter fra én af de bedste sand- og badestrande i Danmark. Grunden er spændende kuperet med mange læ- og udsigtskroge.

Veddinge Bakker ligger en time fra København. Bakkerne er en del af de UNESCO-bevarede områder i Odsherred. Det er spisekammeret for de bedste restauranter i København, og så er Odsherred også kendt for sine mange gårdbutikker og boder.

Udforsk andre
Fritidshuse til Salg