Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Skaverupvej 16, Skaverup, 4572 Nørre Asmindrup

Et løfte om at hæve blikket...

Andet Andet Andet Andet Andet

Specifikationer

Villa
 • Pris:7.995.000 DKK
 • Ejerudgift:4.028 DKK
 • Boligareal:650 m2
 • Grundareal:4.573 m2
 • Kælder:8 m2
 • Værelser:15
 • Carport:32 m2
 • Bygget/ombygget:1847/2006
 • Energimærke:
  D

Et løfte om at hæve blikket...

Enkesæde, pudsigt ord, som ikke er med i vores sprog mere. Men sådan er det altså med enkesædet og lystgården på Skaverupvej16 i Nørre Asmindrup. Enkesæder er primært bygget til præsteenker, efter den lokale præst steg til himmels, for præstehustruer skulle jo have et jordisk sted at bo, indtil det blev deres tur til at stige til himmels. Enkesædet er bygget i 1847 og renoveret inden for de sidste år til kryds og slange med alle moderne bekvemmeligheder. Stort er det, og eftersom det hverken har status som flexbolig eller sommerhus, ja, så er det en helårslystgård med alt, hvad det indebærer af privilegier og på absolut 1. parket.

Okay, at bosætte sig hele året på lystgården i Nørre Asmindrup, ja, det er det samme som at sige nej tak til byens neonlys, til den evige puls og larm, til alt for tætte naboer, til beton og astfalt og bygninger bygget i stål og glas. Til gengæld er lystgården et løfte om at hæve blikket mod en fantastisk udsigt, til masser af plads, 650 m2 beboelse, 16 værelser, 6 badeværelser, 2 atelier med loft til kip på 140 m2, 3 køkkener, 5 ildsteder, sauna og på en 4.375 m2 stor grund med værksted og plads til 3 biler i carporten. Og så er her fred og ro midt i en mageløs natur med skove, store vidder og vandet i Nykøbing Bugt. Nørre Asmindrup ligger lige syd for Nykøbing Sjælland i Fjordlandet, som kysterne til Isefjord, Lammefjord, Roskilde Fjord, Holbæk Fjord og de mange bugter så poetisk bliver kaldt.

Det er en historisk ejendom i en istidsskabt geografi, og ejendommen har tidligere været ejet af Naturstyrelsen. Alene den historie er så interessant, at den udleveres ved besigtigelse. Fra Nørre Asmindrup er der bare 7 bilminutter til Nykøbing Sjælland, 13 til Rørvig og en lille time til København, 2 til Århus. Vi er i Odsherred, som er det første UNESCO-bevaret område på Sjælland.

Bestil salgsmateriale

Skaverupvej 16, Skaverup, 4572 Nørre Asmindrup

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Katja Sørensen
Kontaktperson

Katja Sørensen
Ejendomsmægler MDE
katja@eltoftnielsen.dk 50 56 82 45

Matilda Michelsen
Sagsbehandler

Matilda Michelsen
Trainee
matilda@eltoftnielsen.dk 70 20 21 05

Udforsk andre
Villaer til Salg