Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Skættevej 1, Horneby Fælled, 3100 Hornbæk

Ingen har endnu fået sol på mavsen eller en morfar på terrassen.

Andet Andet Andet

Specifikationer

Fritidshus
  • Pris:5.250.000 DKK
  • Ejerudgift:3.190 DKK
  • Boligareal:79 m2
  • Grundareal:938 m2
  • Værelser:4
  • Garage:30 m2
  • Sagsnr.:IEN70757

Ingen har endnu fået sol på mavsen eller en morfar på terrassen.

Lille og blind er den, Skættevej. Og med grus på maven ved man, at den er en af de ældre sommerhusveje i Hornbæk. Ikke mange sommerhuse her, kun trafik for dem, der bor her. Meget hyggeligt sommerhuskvarter med klassiske, sorte Hornbæktræhussommerhuse og med en af de bedste sand- og badestrande på Sjælland lige om hjørnet. Ja, og behagelig afstand til halløjet i byen og havnen. Det bliver næppe mere Hornbæks end her.

Sommerhuset på Skættevej 1 er spritnyt. Nå ja, det er bygget i 2003, men er inden for det sidste år skilt ad og bygget op igen med sikker hånd og de lækreste materialer. Det er tænkt til den store familie, eller familien med venner på besøg, der gerne vil forkæles bare en dag eller måske 2. Her er 121 etagemeter fordelt på hovedhus, udestue, orangeri og anneks. Ingen har endnu sovet i en af de op til 10 senge, ingen har stået under udendørsbruseren og skyllet saltvandet af kroppen, ingen har fået sol på mavsen eller en morfar på terrassen.

I Hornbæk kalder de et raftehegn for Hornbækhegn. Det kan man så smile lidt af, men hvem ved. Hornbæk er en af de ældste sommerhusbyer i Danmark, så måske er raftehegnet i sin tid født her. Nuvel, sådan et Hornbækhegn er der bygget rundt om grunden, som er på 987 m2.
Hornbæk er én af de ældste sommerhusbyer i Danmark. Solen går ned i Hornbæk, og fordi den kun ligger små 50 kilometer fra København, er byen en sommerhusby hele året.

Bestil salgsmateriale

Skættevej 1, Horneby Fælled, 3100 Hornbæk

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Lars Lyngholm Eriksen
Kontaktperson

Lars Lyngholm Eriksen
Partner/filialchef Nordkysten
Ejendomsmægler MDE
lars@eltoftnielsen.dk 60 40 72 92

Udforsk andre
Fritidshuse til Salg