Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Skærbygårdsvej 19, 4500 Nykøbing Sj

Et af de bedst beliggende sommerhuse på Sjælland...

Andet

Specifikationer

Fritidshus
  • Boligareal:250 m2
  • Grundareal:6.107 m2
  • Kælder:27 m2
  • Værelser:5
  • Sagsnr.:IEN10003

Et af de bedst beliggende sommerhuse på Sjælland...

Skærbygaard ligger med en af de absolut bedste beliggenheder på Sjælland, og det har det gjort i over 100 år. Ja, renoveret og ombygget hen ad vejen, sidst i 1975, og derfor står det foran en opdatering. Skærby Strand er uden sammenligning en af de bedste sandstrande på Sjælland. Den er 350 meter lang og 30 meter bred. Odsherred har 250 kilometer kyststrækning, og der findes næppe et sommerhus på strækningen så mageløst som Skærbygaard. Det er bygget som en pentagon, en femkant, der omfavner besøgende på terrassen i syd ved ankomst, for herefter at åbne sig på terrassen mod nord, mod lyngen og den maritime natur i Kattegat. Det er et sommerhus på 250 m2 med anneks og garage. Det ligger som det sidste hus på vejen, her er fred og absolut ro, ingen forbikørende eller nysgerrige blikke. Grunden er på 6.107 m2, ingen havearbejde, bare selvpassende lyng. Tak. Som familiehus med plads til børn, børnebørn og venner bliver det ikke bedre.

Skærbygaard ligger mellem Rørvig og Nykøbing Sjælland. Naturen er stor, vild og smuk heroppe. Med vand i Kattegat på den ene side og fjordvand i fjordvandet på den anden fylder det maritime meget i Nykøbing Sjælland og Rørvig. Her er skove, lyng og dyreliv. Fra Rørvig er der færge til Hundested, og så har byen en smuk, gammel bykerne med charmerende fisker- og skipperhuse. Med 6.000 indbyggere, specialbutikker, supermarkeder, caféer og restauranter er Nykøbing Sjælland Odsherreds købstad. Med salt og vand i luften, og med duften af lyng og træer kan man fra Skærbygårdsvej nå alt på en cykel. Bare en time fra København. Det bliver katjaikke meget bedre at have sommerhus på Sjælland.

Udforsk andre
Fritidshuse til Salg