Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Selmersvej 1B, ST. TV., 2970 Hørsholm

Stor terrasse med søudsigt

Plantegning

Specifikationer

Lejlighed
  • Boligareal:90 m2
  • Værelser:2
  • Sagsnr.:IEN6835
  • Energimærke:
    C

Stor terrasse med søudsigt

Med en central beliggenhed i Hørsholm med kun 5 minutters gang til Hørsholm Midtpunkt og tæt offentlig transport, finder man denne eksklusive bebyggelse med lejligheder opført i 2006. Det flotte byggeri er opført i kvalitetsmaterialer og har en særdeles veldrevet ejerforening med en stor egenkaptial. Bebyggelsen ligger direkte ned til Dronningedam og de grønne arealer omkring.

Lejligheden har et boligareal på 90 m2 og er placeret dejligt ugeneret i stueetagen og med et skønt lysindfald. Indeholder: Vindfang, entre med garderobe, stort badeværelse med bruseniche samt vaskemaskine/tørretumbler, soveværelse med mange skabe, køkken/alrum med flot HTH-køkken og direkte udgang til den sydøstlige del af terrassen så du kan gå direkte ud og nyde morgenkaffen. Køkkenet er åbent til opholdsstuen som har glasparti fra gulv til loft og herfra er der direkte udgang til den sydvestlige del af den store terrasse og med udsigt til Dronningedam.

Til lejligheden hører en parkeringsplads, som lige nu er ved at blive lavet om til en carport, ligesom der er gæsteparkering. Endvidere hører der et kælderrum til lejligheden.

Udforsk andre
Lejligheder til Salg